David K.
Profesionální, pečlivá, komunikativní, usměvavá, sympatická, empatická. Prostě skvělá lékařka. To samé platí o sestře Ivance.
V ordinaci je také rentgen, takže se nemusí jinam. Je tam velmi příjemné prostředí, žádná chladná kachlíkárna, ale ordinace plná rostlin i hezkých dekorativních prvků - obrazy, věšáček se zubem od uměleckého kováře, prostě spousta detailů, které vám návštěvu zpříjemní a uvolní případnou nervozitu. K té ale není důvod, a nakonec vám je občas líto, že už musíte pryč.
TATO PANÍ DOKTORKA JE SKVOST.MILA KRASNA A HLAVNE PRECIZNÍ
bez chyby to je naše Pani doktorka.
Nejlepší zubař, kterého si může člověk přát:-)
-vb-
Se zubaři jsem měl od dětsví mnoho špatných zkušeností, ale u této paní zubařky jsem se začal odnaučovat fobie vybudované fobie ze zubařů. Skvělý individuální přístup, komunikativnost a zákroky po nichž jsem následně netrpěl.
Souhlasím s předchozím pozitivním hodnocením. K paní doktorce chodíme celá rodina a jsme nadmíru spokojeni. Takových lékařek by mělo být víc. Když slyším poznatky od svých známých na jejich lékaře jsem šťastná, že jsem pacientkou právě této p. doktorky. Alena Kučerová
K paní doktorce chodí celá naše rodina a jsme moc spokojeni.
Prch. R.
Paní doktorka je pečlivá, milá, vstřícná. Je to člověk na svém místě. Všem mohu jen doporučit. O kvalitě její práce jistě svědčí i fakt, že již nepřijímá nové pacienty jelikož má plnou kapacitu. Myslím, že kdo ji pozná již nemění. Navíc je to i skvělý člověk. Hodnotím ji jako nejlepšího stomatologa co jsem kdy poznala.
dáma na svém místě
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze