Výborná lékařka, pečlivá, jemná a hlavně nikdy nečekám.
JE MI 46LET A NIKDY JSEM SE NESETKALA S TAK ZKUSENYM LEKAREM.TRPIM CHRONICKOU PARADONTOZOU A POSTUP JEJI LECBY SE VŽDY PROKAZAL JAKO VELMI PRAKTICKY.ZASLOUŽI SI OCENENI NEJENOM ZA ODBORNOST,SE KTEROU JSEM MAXIMALNE SPOKOJENA,ALE I ZA DALSI JEJI VYNIKAJICI VLASTNOSTI JAKO JE ROZUMNOST,POKORA,MIRNOST,SCHOPNOST SE VCITIT , OHLEDUPLNOST.OPRAVDU SE UZ NEBOJIM NAVSTEVY ZUBARE,JAK TOMU BYLO DRIVE.V JEJI ORDINACI JE VŽDY PRIJEMNA ATMOSFERA,PRACOVAT PO JEJIM BOKU JE JISTE VELMI PRIJEMNE. JAROSLAVA KUBNA
Mohu jen doporučit!
Velice, velice lakoma pani doktorka. Nerada vydává peníze, ač ji upozorním, dělá, že to tak nemyslela. Vše jen pro sebe a hlavní jsou PENIZE.To je opravdu nade vše. Nespokojený pacient. Už nikdy více..
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Ordinaci paní doktorky Müllerové navštěvuji již 7 let a z vlastní zkušenosti je paní doktorka profesionální a svědomitá lékařka, vždy mne perfektně ošetřila. Nemám na mysli jen ,,banální,, půlroční preventivní prohlídky, ale například celokeramickou korunku nebo tři vytrhnuté zuby ,,moudrosti,, a to jsou úkony, podle kterých již lze lékaře hodnotit - v případě paní doktorky Müllerové vždy na výbornou! Doporučuji.
Lucoie Rybovičová
Velmi dobrá doktorka,navíc příjemná.Vřele doporučuji
Iva D.
Nej zubařka, kterou znám. Milá, vždy usměvavá a hlavně profi, vážně nej:)
Marta
Nesmírně ohleduplná vstřícná, vše vysvětlí a odvádí perfektní práci...
Z odborného a osobního hlediska patří k tomu nejlepšímu stomatologu kterého jsem zažila
j.g
Velmi dobrý přístup k pacientům a k dětem.Jsem s ní spokojená.
Andrea
Maximalna spokojnost...sice sa stale bojim, ale je to najlepsi stomatolog, akeho mohol taky bojko najst:)
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě