Míša
Této doktorce dávám plný počet a děkuji za to, že k ní můžu chodit. Od té doby mě k zubaři totiž i baví chodit na prohlídky...:-).
Milan Jirsák
K paní doktorce jsem se dostal na doporučení kamarádky a teprve tady jsem poznal, jak to múže na zubařském křesla taky vypadat. Příjemné prostředí, skvělá zubařka dobře si rozumějící se sestřičkou a hlavně skvělé ošetření.doporučuji všem!!!
Milá a šikovná
se všemi ,kdo tady napsali hodnocení souhlasím-doktorka milá,jemně ošetřuje,sestra taky příjemná a ceny mi připadají solidní!!Všem bych přál takovou zubařku!!!
super doktorka,veselá, profesionálka, člověk zapomene, že je u zubaře a že se tolik bál!!!Doporučuju!!!
Paní doktorky si nesmírně vážím, chodím k ní už přes 20let a nikdy mě nezklamala. Je nesmírně laskavá, což v mém případě velmi oceňuji-jsem invalidní důchodce, nepříliš solventní. A přesto vždy dobře ošetřena s ohledem na moji finanční situaci!!!A to je dneska vzácnost.
K PANÍ DOKTORCE JSEM PŘIŠEL S BOLESTÍ, NIKDO MĚ NECHTĚL VZÍT, ONA SE NADE MNOU SLITOVALA. SICE JSEM DOSTAL NEJDŘÍV VYNADÁNO,, ŽE NECHODÍM PRAVIDELNĚ K ZUBAŘI, ALE PAK MĚ TÉMĚŘ BEZBOLESTNĚ, DOBŘE OŠETŘILA. TAKHLE SI PŘEDSTAVUJU NEJLEPŠÍHO LÉKAŘE!
Jsem nadšenaá!!!K paní doktorce jsem se dostala na základě doporučení kamarádky a jsem hrozně spokojená.Vlídná paní doktorka,útulná , voňavá ordinace, bezbolestné ošetření.A budu opravdu chodit dvakrát do roka na prevenci:
Super pracovní tým-sestra a paní doktorka, vysoce profesionální, ale nesmírně lidský přístup.Ztratila jsem strach ze zubaře, který mě celý život provázel. Doporučuji
Paní doktorka má v péči celou naši rodinu, poradí si dobře s našimi dětmi i s mojí starou babičkou,všichni jsme profesionálně ošetřeni a s úsměvem na tváři a bez bolesti.Doporučuji!!!!!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze