Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hanulle V.
Pani doktorka je výborná. Profesionální a zároveň lidský přístup. Vždy prohlédne a když si něčím není jistá, hned volá specialistovi nebo Vás k němu přímo pošle. Nic nenechá náhodě. Jsem s ní moc spokojená.
Luka
Paní doktorka je tou nejlepší, jakou jsem kdy poznala. Její osobní a vstřícný přístup je opravdu ojedinělý. Je možné se s ní na čemkoliv domluvit, je laskavá a naslouchá vám. Člověk u ní nemá pocit, že otravuje a ví, že ho ráda vyslechne a hlavně mu poradí. Je velmi pečlivá a pošle Vás na všechna vyšetření, aby měla jistotu, že jste opravdu v pořádku. Stejně tak o její odbornosti zde není pochyb.
ochotná vstřícná lékařka, která navíc svému oboru velmi dobře rozumí a dokáže posuzovat zdravotní problémy ze všech úhlů a snaží se nic nepřehlédnout
naprostá spokojenost - přístup, péče, chování, domluva - není co dodat
i sestřičky
mám s touto lékařkou velmi dobré zkušenosti
Jsem u dr. Lukešové necelý rok, měla jsem zprvu obavy, ale nyní jsem moc ráda,že k ní mohu chodit. Je velmi pečlivá a důsledná, fascinuje mně její osobní přístup k pacientům. Spolu se setřičkou mají neskutečnou paměť na jména (a zdravotní problémy) svých pacientů, které jen zahlédnou v čekárně....V ordinaci panuje přátelská, téměř rodinná pohoda a pacient má konečně pocit, že neotravuje.
Asi muzu jen zopakovat, co uz tu bylo receno - mila, vstricna, ochotna jak pani doktorka, tak sestricka.
Přešla jsem k paní doktorce teprve nedávno a jsem velice mile překvapená vstřícným přístupem a zájmem. Srovnání s minulostí mám a jsem velmi ráda, že chodím právě k paní doktorce Lukešové. Je pečlivá a má v tom svůj pořádek a hlavně vše vysvětlí co bude dělat, proč to bude dělat a jaký je výsledek. V klidu vysvětlí problém a řešení. Tak by to mělo být!
Sestřička je rovněž velice vstřícná a je vidět, že i ona v tom má pořádek.
Jsem ráda, že k paní doktorce chodím. Je výborná, pečlivá, s lidským přístupem. Člověk u ní nemá pocit, že by obtěžoval, vždycky si udělá čas. Sestřička taky bezvadná. Takhle si představuju, že by to mělo vypadat.
Paní doktorka i sestřička jsou skvělé.Dojíždím k ní docela zdaleka, ale neměnila bych, jsem ráda, že k ní chodím. Je na ní znát, že ji práce baví a že má o pacienty zájem.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně