Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Preventivní prohlídky
Klatovská tř. 106, Plzeň
ZUBNÍ CENTRUM KRONUSOVÁ s.r.o.
V.K.
Mohu paní doktoru vřele doporučit! Velmi profesionální, milý, uklidňující a pečlivý přístup a spojíte-li to ještě s úžasnou sestřičkou, tak máte recept na zlato! Opravdu si nepřipadáte jako u zubaře. Dnes jsem byl u ní na prvním zákroku a jako člověk co má (nyní už spíše měl) panickou hrůzu ze zubaře, tak mohu poprvé v životě říct, že se skutečně na další návštěvu těším.
Policka3
Pravidelně docházím do zubní ordinace v Nýřanech a tímto bych chtěla poděkovat Mudr. Veronice Posekané za prováděnou kvalitní zubní péči a za její laskavý přístup k pacientovi. Stejně tak velký dík patří i sestřičce Zuzaně Rybářové. Jako většina pacientů přicházím s určitým neklidem, ale jakmile usednu do křesla, vše ze mě spadne a to díky klidu a pohodě, která v této ordinaci panuje. U paní doktorky i sestřičky je znát, že profesionální přístup k pacientovi je u nich na prvém místě. Jarmila Polická Bítov
elhota
Ke všemu bych se vyjadřoval jen superlativy. Navíc jsem rád, že paní doktorka i sestřička dělají svoji práci rády a dokonce s radostí a v přátelském prostředí.
Díky.
L.
V zubním centru paní doktorky Kronusové navštěvuji MUDr. Petra Chrášťanského. Jsem velice spokojena s jeho vyšetřením, výkony, příjemným zjevem a vystupováním.
Beneš
Jsem jejím pacientem už přes 15 let. Je to profesionálka, své práci rozumí, její kvalitní práce má velkou životnost. Je navíc milá, veselá, uměla si vybrat i dobrou sestru, se kterou je velmi dobře sehraná. Člověk ani nemá pocit, že je u zubaře
Nejlepší zubařka, jakou jsem kdy poznal.
Velice příjemná, milá a ochotná. Jestli mne kdy někdo naučil, jak se starat se o svůj chrup, tak to byla právě ona.
Za současný stav svých zubů vděčím jejímu svědomitému a preciznímu přístupu k práci a také tomu, že neustále drží krok s vývojem stomatologických materiálů a snaží se po předchozí konzultaci s pacientem použít na řešení jeho problémů vždy to nejlepší, co je na trhu dostupné.
Prostředí ordinace je čisté, útulné a laděné do uklidňujících barev. Umístění ordinace v rodinném cihlovém domě upraveném na zubní centrum navozuje v člověku při návštěvě pocit, že nejde k lékaři na zákrok či prohlídku, ale na příjemnou návštěvu.
Navíc se sesřičkou jsou dokonale sehrané - a to nejen pracovně, takže v ordinaci vládne vždy příjemá, až rodinná, atmosféra.
Rozhodně doporučuji!
Odbornice dobrá,ale nejdrahší doktorka v Plzni.
Kiki
Vřele doporučuji všem kdo mají zájem pečovat o svůj chrup. Součástí praxe je i pracoviště dentální hygienistky, která mě konečně naučila správné čištění zubů. Ceny odpovídají poskytovanému servisu se vším komfortem.
Marti
Perfektní vybavení, přístup. Vše supr.
Cammik
Nejlepší stomatolog u kterého jsme kdy byl. A ke všemu velice příjemná komunikace(se setrou obzvlášť)........
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni