Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Jarda Přerov
Paní doktorka se nejen ujala i další části kompletní rekonstrukce mého docela zanedbaného chrupu s neuvěřitelnou péčí a profesionalitou, ale i velmi příjemným přístupem dokonalé ženy - lékařky.
Prostě paní doktorka umí, je báječná a návštěva její ordinace nejen léčí a pomáhá ale i těší.
brambucha
Paní zubařka je výborná, má trpělivost i s dětmi, což v dnešní době je spíše vyjímka. Při objednání na prevenci je vše v pořádku. Pouze pokud je potřeba vyřešit nečekanou událost je někdy problém se k paní doktorce probojovat přes setru.
Jarda Přerov
I k zubnímu lékaři se může pacient těšit.Paní doktorka prostě umí !!!!!!!!!!!!!!!!!
Šárka
Paní doktorka má výborný přístup k pacientům, je profesionálka každým coulem a má smysl pro humor! Chodím pravidelně na kontroly 2x ročně a nikdy nemám před návštěvou obavy nebo dokonce strach z bolesti. Když mi vypadla plomba z předního zubu díky oříškům, vzala mne ráno- bez objednání, abych nemusela do práce s mezerou v zubech.
Jana
Vystřídala jsem několik zubařů, až jsem zakotvila u paní doktorky Kazíkové a
přivedla k ní i celou rodinu. Chodíme k ní všichni moc rádi, protože i
nepříjemná ošetření pomáhá zvládnout skoro bez bolesti. A tím, že si hlídá,
abychom chodili na prevenci 2 x ročně, tak už ani skoro žádné potíže nemáme.
Z obávané návštěvy zubaře máme příjemnou rodinnou akci. Znáte více zubařů. ke kterým
se těšíte ? :-)
Paní B.
velmi hodná paní doktorka, jsem hrozný bojínek,několik dní před návštěvou zubaře zvracím, nespím.Často se mi stává,že se přeobjednám.Paní doktorka má se mnou vždy trpělivost,
je prostě fajn.
Nedávno měl můj manžel problém se zubem,ač u paní doktorky 13let nebyl a ona ho již vyřadila z evidence ošetřila ho a doporučila ,který lékař by ho přijal.
Bohužel,lékař jsme pro manžela nesehnali-všude plno pacientů,ale to už nepatří k paní doktorce.
Kvalitně odvedená práce , profesionální přístup , snaží se doporučit léčbu i nad rámec svých povinností.
Velmi příjemná a profesionální zubařka .
rs
Skvělá paní zubařka. Velmi ochotná a zkušená. Svou práci odvádí velmi poctivě. K pacientům se chová příjemně. Všechny úkony provádí na vysoké úrovni.