Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Sympatická, ochotná, milá. Nemám s ní problém, nebývám často nemocná a vždy se ke mě chová jako lékař fér :)
S paní doktorkou jsem spokojená a jsem moc ráda, že vyměnila sestru. Bylo to tam jako u výslechu :))
sestra byla šílená drbna, to souhlasím, naštěstí už jí paní dr. vyměnila:)
každopádně s léčbou i přístupem této dr. jsem maximálně spokojena, sice nemarodím často a když už tedy jsem, musím počítat bohužel s tím, že si v čekárně počkám, jak už to u lepších dr., kteří mají více pacientů chodí. příjemně mě překvapila tím, že nemá vyhrocený názor na vegetariánství. měnit ji nehodlám.
Arogantní, bez zájmu. Projevy k pacientovi občas až urážlivé.Už ode dveří vidí, jak Vám je. Staří lidé,kterým nezbývá nic jiného,než chodit k ní, jsou nespokojení, zvláště,když je něco bolí,tak u paní doktorky už jsou předem odepsaní.
S paní doktorkou máme dobré zkušenosti, dle mého názoru je rozumná a necpe na všechno atb jako jiní lékaři. Pravda, nejsem často nemocná, nemám žádnou špatnou zkušenost.
s paní doktorkou nejsem spokojená..když jsem k ní ve 20 letech přišla s tím, že mě bolí záda řekla mi, že jsem mladá na to, aby mne záda bolela a poslala mne domu s veral gelem..chodím k ní jen na preventivní prohlídky jelikož nebývám nemocná a i tak paní doktorka na mne působí nepříjmně..a velice se shodují s ostatními, že sestřička je šílená drbna a velice zvědavá..časem určitě změním doktorku..
jaruna
Doslova šikanuje staré lidi a chová se arogantně, odbornost mizivá.
Jetenská
Lékařka, která si najde čas na objasnění nemoci pacientovi. Hledá také psychické příčiny onemocnění v osobitém přístupu k pacientovi.
Sympaticka a mila pani
Petra
Velmi arogantní paní doktorka která si o sobě moc myslí a skutek utek-odcházím od ní
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Internisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích