Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily internistů v okolí

Sympatická, ochotná, milá. Nemám s ní problém, nebývám často nemocná a vždy se ke mě chová jako lékař fér :)

S paní doktorkou jsem spokojená a jsem moc ráda, že vyměnila sestru. Bylo to tam jako u výslechu :))

sestra byla šílená drbna, to souhlasím, naštěstí už jí paní dr. vyměnila:)
každopádně s léčbou i přístupem této dr. jsem maximálně spokojena, sice nemarodím často a když už tedy jsem, musím počítat bohužel s tím, že si v čekárně počkám, jak už to u lepších dr., kteří mají více pacientů chodí. příjemně mě překvapila tím, že nemá vyhrocený názor na vegetariánství. měnit ji nehodlám.

Arogantní, bez zájmu. Projevy k pacientovi občas až urážlivé.Už ode dveří vidí, jak Vám je. Staří lidé,kterým nezbývá nic jiného,než chodit k ní, jsou nespokojení, zvláště,když je něco bolí,tak u paní doktorky už jsou předem odepsaní.

S paní doktorkou máme dobré zkušenosti, dle mého názoru je rozumná a necpe na všechno atb jako jiní lékaři. Pravda, nejsem často nemocná, nemám žádnou špatnou zkušenost.

s paní doktorkou nejsem spokojená..když jsem k ní ve 20 letech přišla s tím, že mě bolí záda řekla mi, že jsem mladá na to, aby mne záda bolela a poslala mne domu s veral gelem..chodím k ní jen na preventivní prohlídky jelikož nebývám nemocná a i tak paní doktorka na mne působí nepříjmně..a velice se shodují s ostatními, že sestřička je šílená drbna a velice zvědavá..časem určitě změním doktorku..

Doslova šikanuje staré lidi a chová se arogantně, odbornost mizivá.

Lékařka, která si najde čas na objasnění nemoci pacientovi. Hledá také psychické příčiny onemocnění v osobitém přístupu k pacientovi.

Sympaticka a mila pani

Velmi arogantní paní doktorka která si o sobě moc myslí a skutek utek-odcházím od ní