Balážová Eva
Chodím k paní doktorce s dětmi už více jak dvacet let, je naprosto úžasná!!! Oceňuji velice lidský a vstřícný přístup. Po přestěhování do Neratovic jsem ochotná já i moje již dospělé děti k této paní doktorce dojíždět a to mluví za vše.
Petr Valach
Paní doktorku Herodesovou i její sestřičku oblažuju mnoho a mnoho let. Považuju je za profesionály se vším všudy. Krom toho, že jsou nepochybně velmi šikovné (nemohu posoudit, nejsem zubař, ale nikdy jsem neměl problém, že by se něco nepovedlo a podobně, musím ocenit i přístup. Perfektní. Hledí na zájem pacienta, nevnucují nic. Přesto je prostě ve všem poslechnete, protože vidíte, že to s vámi myslí dobře. A navíc mají pravdu :-) Takové doktory mohu všem jen doporučit!
Alena Hajkova
Nejlepší paní doktorka a skvělá sestřička . Jsem rada ze s celou rodinou jezdíme zrovna k ni. Alena Hajkova s rodinou
Líba Vedralová
K paní doktorce chodím už přes dvacet let!!! A to asi svědčí o tom, jaká je.U ní se nebojím, je vždycky milá, usměvavá, ochotná vyjít vstříc, do ničeho vás nenutí, doporučí.......Stejně tak i sestřička Zlatka.Chodíme k ní celá roduna a jsme moc spokojeni. Líba Vedralová
Fox
Paní doktorka s paní sestřičkou je dokonale sehraný tým a do jejich ordinace se klidně můžete těšit. V ordinaci je vždy příjemně, ačkoli to běžně není místo, kde chce člověk setrvávat. Profesionální péče je poskytována s velikou noblesou a ochotou. Jsem moc rád že máme MUDr Herodesovou.
Pečlivá a ochotná lékařka jezdím k ní s celou rodinou přes celou Prahu už 10 let
Pani doktorka je zatim nejlepsi stomatolog, s kterym jsem se setkala. Nasloucha, je sikovna a dba na pohodli pacientu. Vrele doporucuji!
Výborná Paní zubařka, zachránila mi spoušť po předchozí "doktorce" (ano, opravdu to byla z velké části vina předchozí zubařky)
Příjemná, pečlivá, šikovná
Nelze jinak, než připojit se k hodnocení v superlativech od ostatních pacientů.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze