I. Hendrychová
Úplně nejvíc nejlepší paní doktorka. Chodím k ní 35 let. Velká profesionálka, velmi lidská, vyjde vstříc i v mimořádné situaci. Neměnila bych a moc dekuji, ze ji mám.
P. Pařízek
Chodíme k paní doktorce celá rodina. Je super, zasahuje citlivě a podle mých zkušeností velmi kvalitně diagnostikuje. Poradila si suprově i s ošetřením naší 9 leté vystrašené dcery. Nejsem schopen posoudit ceny, jinam nechodím. Ale raději k této lékařce, než jinde riskovat.
Večerníková
Opravdu skvělá lékařka. A vůbec není pravda, že je nejdražší. Naopak. Chodím k ní již více než dvacet let a jsem velmi velmi spokojená.
Nejlepsi stomatolog v LBC (i pro deti).
Nejdražší doktorka v Liberci.
Pěničková M.
Oba s manželem jsme velice spokojeni.Navštěvujeme paní doktorku již řadu let.Velice milá,vše vysvětlí a konečně máme po hrůze ze zubařského křesla.Skvělé vybavení ordinace,čekárny,milé sestřičky.Mohu jen doporučit.
Petr
Ošetřuje mě od dětství. Špičková lékařka. Ke mně a mým rodičům laskavá. Náročná na kvalitu práce. Mám štěstí.
Zdenek Coufal
maximální spokojenost po dobu 25 let
Eva Chadalíková
Vřele doporučuji,jsem velmi spokojena
Z.K.
Je velmi dobrá. Pokud se někomu jeví jako arogantní, tak se mýlí. Má právo být někdy unavená a v daném okamžiku jako každý jiný člověk může být méně přístupná. Na její práci jsem to však nikdy nepoznal. Vždy je precizní a hlavně jemná.
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Liberci
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Liberci