Jaroslav Hanzalík
Jsem její pacient už velmi dlouho 30 let,jsem velmi spokojen,je velmi pečlivá,ochotná vyslechnout a dá se říct i velmi lidská.Proto si přeji aby se jí dařilio a byla mojí paní doktorkou co nejdéle. Hanzalík Jaroslav Jistebník
Zdena Zazova
Prisna, ale opravdu pecliva a zodpovedna lekarka. je videt, ze ma zajem o nase zdravi, coz se malo kdy vidi.
Jiří Karman
Vysoce profesionální přístup, nepředstíraný zájem o pacienta a jeho problémy, maximální využití všech dostupných a nárokových preventivních a odborných vyšetření ve prospěch pacienta. Paní doktorka mě díky svému odbornému a až přátelskému přístupu naučila pečovat o mé vlastní zdraví i po šedesátce. Doporučuji a přidávám pár hvězdiček navíc ****************************************************************
Tomáš K.Ostrava.
Maximální spokojenost s přístupem k pacientovi. Profesionální a individuální přístup. Člověk se cítí jako člověk.
Děkuji paní doktorko.
Zodpovědná, pečlivá, ochotná a příjemná paní doktorka.
Výborná lékařka se skvělým přehledem, je velice pečlivá a objektivní. Mohu jen doporučit
Macháčová Marie
Velmi lidský přístup,dobrá péče vstřícnost a individuální přístup k pacientům.
Dobře diagnostikuje a hlídá pravidelnost kontrol a prevence.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě