P.V.
Skvělá a příjemná paní doktorka. Vždy mi ochotně poradila a pomohla. Vždy se snaží pacientovi vše vysvětlit. Škoda, že už není mým praktickým lékařem
Pavlína V.
Paní doktorka je velice příjemná,milá a hlavně empatická. Je radost k ní chodit do ordinace i když je člověk nemocný,tak stačí její vlídné slovo a hned je Vám lépe .
Janička
Paní doktorku jsem poprvé potkala včera 24.12 na pohotovosti v děčínské nemocnici. Přijela jsem tam s akutním otrokem hrtanu a průdušek a s velmi bolestivým kašlem. Paní doktorka i sestřička byly velmi mile a příjemné, popravdě jsem takové jednání a přístup nečekala. Byla to nejmilejší lékařka jakou jsem kdy potkala. Doufám že jim služba utekla a že si vánoce užijí tak jak se má
Standa Vlček
Dochazim k lekarce p.Dikeocha a opravdu jsem spokojeny nad miru lepsiho lekare jsem nemel prijemne vystupovani vzdy se snazi vse vysvetlit a vzdy je pacient na prvnim miste.Standa
Velmi příjemná a milá paní doktorka. V sobotu 19.9.2015 byla na pohotovosti v NsP v České Lípě. Její přístup byl odborný, vstřícný, pragmatický a lidský. Děkuji! ;-) Mgr. Jana Kalousová, MBA
Lída H.
Úžasná paní doktorka, příjemná, ochotná, milá, má milé a usmívavé sestřičky. Můžu jen doporučit.
Děkuji.
dasenka63
Pani lekarka je pecliva,skvela umi poslouchat sve pacientysestricky super citim se tam opravdu dobre
žirovnická
Pozorná lékařka s přímým pro pacienta vstřícným a srozumitelným jednáním a vysvětlením. Rozhodně člověk na svém místě. Z její energie má člověk pocit, že nic není tak strašné a spousta se toho dá zvládnout pozitivním přístupem. V Mníšku u Liberce se setřičkou Kamilou Drobnou jsou perfektní pečlivá sehraná dvojice, vždy odcházím spoojena a s jakoukoli potíží se s důvěrou obrátím na ně.
Endrychová
Skvělá lékařka, pečlivá, obětavá, sympatická
hanka 20 . 2. 2012
paní doktorka je přívětivá ,vysvětlí co je třeba a humor ji neschází a sestřička je také přijemná a ochotná