MUDr. Marcela Česánková

Dvůr Králové nad Labem 1 adresa

Kontaktní údaje

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Oční ambulance • Jiný

Nemám co vytknout.
Kontrola proběhla velmi pečlivě, vše vysvětlí. Milý přístup i ze strany sestry. Obě usmevavé.

Číslo ověřené
Umístění: Oční ambulance • Jiný

Nebylo to zdaleka poprvé, co se pí doktorka nedostavila do ordinace. Z toho důvodu jsem v minulosti dceru zapsala jinam. To samé se opakuje, když ordinaci navštěvuji s matkou, o kterou pečuji. Naposledy jsem zbytečně najela 160 km, abych ji vyzvedla, odvezla na vyšetření a odvezla zpět do RHB zařízení!

MUDr. Marcela Česánková

I lékař je jenom člověk, který může náhle onemocnět.Při nepřítomosti lékaře pacienty obvoláváme nebo píšeme sms s přeobjednáním.

Velká spokojenost s paní doktorkou (i zastupující doktorkou) a sestřičkou. Chodím tam sama i se svými syny. Všechny jsou milé, vstřícné a vyšetření je na odborné i lidské úrovni.
Včeláková

Zdravíme, musím poopravit hvězdičky, příjemné lékařce i její sestřičce právem patří :-)

trpělivá paní doktorka apříde mi i hodně pečlivá doporučuji

Příjemná paní doktorka, vše trpělivě vysvětlí, cítím, že má o pacienta zájem.

Výborná milá a trpělivá paní doktorka mohu jen a jen doporučit

Velmi milá, pečlivá a trpělivá paní doktorka. Za to, co vydržela při vyšetřování mé 6-ti leté dcery by zasloužilo metál.