Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Sabina
K panu doktorovi chodím už min. 15 let (když jsem byla na základní škole a on ordinoval na poliklinice). Nikdy jsem se nesetkala s negativní zkušeností. Nicméně dojít na nepřítomnost lékaře v ordinace až na místě je vrchol. Sestřička mi mohla zavolat, ať nejezdím. Celý život mám stejné telefonní číslo, tudíž ho určitě mají z dřívějších dob. Tato situace je z jejich strany těžce neprofesionální.
nhm
Pan MuDr. Lenart je velmi dobry doktor, ktery nejen ze je profesional v oboru, ale umi i jednat s lidmi, coz povazuji za vzacnost vzhledem k mym zkusenostem s jinymi doktory. Ordinace je velmi prijemna a sestricku/y si muzu jen vynachvalit. Kdyz je clovek objednan, nemusi cekat.
:-)
Pan doktor je skvělý a je s ním sranda... vyslechne, pomůže a zasvěceně můžu říct, že svému oboru opravdu rozumí.
Jediné co mě vždycky trochu odrazovalo byla sice hezká, ale dost nepřijemná sestřička a její prosvítající spodní prádlo.
BOJKOVJAN
Pan doktor je fajn,oproti jiným lékařům se nijak nepovyšuje a má skutečný zájem řešit pacientovy problémy. Dokáže se bavit i o obecných věcech a mít skutečně lidský přístup !
Jsem hulvát. Společně s Janou,Evou, Kamilou zde,na stránkách MUDr.Lenarta šíkanuji tohoto lékaře a jeho kolektiv.
Chtěla bych poděkovat panu doktorovi i jeho asistentce za jeho profesionální i lidský přístup, kterého se mi dostalo, když jsem měla zdravotní potíže. Velmi mi pomohl nejen léčbou ale i laskavým přístupem. Taky musím pochválit velmi vkusnou a super ordinaci.
Je to jeden z mála lékařu u kterého nečekáte,pokud jste objednan na určitou hodinu,tak vás přijme přesně,promluví si z pacientem o problému a navíc má vždy dobrou náladu,usmívá se,takže máte z něj dobrý pocit.To samé platí o jeho sestřičce,ráda tam chodím,nikdy na mě nepřenášel špatnou náladu,taky je člověk a muže ho cokoliv trápit.Snad potkám víc takových lékařu.
I já považuji MUDr. Lenarta za velmi dobrého lékaře. V ordinaci panuje řád,na kterém se jistě podílí celý team této ordinace. Jsem spokojen s diagnostikou, léčbou i celkovou péčí tohoto lékaře. Jsem spokojen s ochotou personálu, který lékaři v jeho práci pomáhá a všem za jejich práci s úctou děkuji.J.F.
Ta vaše péče pane doktore i péče pani sestry je jako když vysvitne po zimě sluníčko. Já jsem opravdu moc ráda,že Vás v Uherském Brodě máme a že mohu do Vaší ordinace docházet. Dokonce se tam za Vámi i těším, protože máte vždy pro mne,čerstvou důchodkyni,laskavé slovo,úsměv a pochopení.
Chci Vám tímto Vážený pane doktore poděkovat za Vaši léčbu,kterou mi jako astmatičce věnujete. Přešla jsem od nejmenovaného lékaře/ky z Uh.Hradiště,kde jsem měla pocit, že o pacinta nemají zájem. Myslím si,že tam ordinuje spíše sestra než lékař...ale nyní už jsem zase v pořádku a nebojím se nástupu pylového období. Těším se na Vás i na přepečlivou paní asistentku, která je jako kvítečko,usměvavá a laskavá a tímto ji také moc děkuji.
Po Vaší 4-leté léčbě vakcinací a pravidelných kontrolách jsem zase jako mladé děvče, které se nemusí bát sednout do trávy a vnímat nádheru přírody!
Moc Vám děkuji za to, že Vás mám.
Na závěr, ze špatných lidí si nic nedělejte,jsou sami se sebou nespokojeni,tedy ve svém životě nešťastní. Ty u mne vzbuzují soucit. Juráková
K panu doktorovi jsem chodila více jak 3 roky a musím bohužel říct, že mi vůbec nepomohl. Po celou dobu mi předepisoval stále stejné léky a žádnou extra snahu ulevit mi od problémů jsem nezaznamenala. Objednal mi vakcínu na dvě alergenní látky, ale jsem alergická pouze na jednu z nich. Ta jeho sestra je také kapitola sama pro sebe. Přešla jsem k paní doktorce do Uherského Hradiště a jsem v úžasu ještě teď. Přístup paní doktorky je neporovnatelný. Má snahu pomoct, samozřejmě mi konečně změnila léčbu a cítím se o hodně líp.