Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
Hana V.
Pan doktor byl první lékař z pardubické urologie, který za dobu návštěv a hospitalizace mého tatínka, vše s trpělivostí a srozumitelnosti pro laika, vysvětlil. Moc děkuji za jeho přístup, jelikož jsem si po dlouhé době konečně nepřipadala jako nevzdělanec, který přijde domů a musí si veškeré informace z návštěvy lékaře, najít na internetu, který vás ještě z 50% vyděsí. Ještě jednou děkuji a přeji hodně spokojených a vyléčených pacientů.
RU
Opravdový profesionál. Vše se snaží vysvětlit. Je velmi pečlivý. Mohu jen chválit a poděkovat za péči.
Mgr. Jana Pavlova
Profesionální přístup, detailní vysvětlení příčiny, vlídnost, důslednost, vysoké odborné znalosti, neskutečně hezký přístup..
Jan H.
Bohužel po třech návštěvách a 3 vyšetřeních jsem musel hledat pomoci s bolestmi při močení jinde, kde mi opravdu pomohli. Jednání bylo sice vysoce solidní, ale bohužel erudice chyběla, aspoň v mém případě.
František N.
Šest let jsem pacientem dr. Jandy a vážím si ho pro perfektni přístup a výbornou péči od prvního kontaktu s ním.
Jiří H.
Obětavý, lidský a vysoce profesionální přístup. Vážím si toho, že je můj lékař. Doporučuji!!!
Ing.Jiří Haloun