urbanovaljuba
Paní MUDr. Zýmová je úžasná. Je velmi milá a pečlivá. Je již 20 let naší rodinnou lékařkou. Přestože jsme se již před pěti lety přestěhovali na jiný konec Prahy, jezdíme k ní dál. Změna nepřipadá v úvahu. Jsme moc spokojeni.
Ljuba Urbanová
K paní doktorce chodí celá naše rodina a jsme velmi spokojeni. Je učebnicovým příkladem rodinného lékaře na malém městě, což Hanspaulka svým způsobem je ...
Souhlasím se všemi: pani doktorka se mi zda velmi dobra. Jen cekaci doba je KATASTOFALNI !!!!
S paní doktorkou - co se týče problémů - jsem nikdy problém neměla. Souhlasím, ale s tím, že nejhorší jsou u ní čekací doby. V tom případě je ale snadná pomoc. Když chci jen nějakou drobnost - stačí si zavolat k sestře a objednat se na určitou hodinu. V tom případě jsem šla na minutu přesně :-)
Deny
Z hlediska profesního k ní nemám výhrady, ale co mě vadí, je čekací doba v čekárně ( ta je naprosto šílená a to i přesto, že tam nikdo není)a vybírání poplatku 30,-Kč i když neprovede vyšetření a napíše pouze recept.
linomada
S paní doktorkou jsem měla dlouhou dobu zkušenosti zprostředkované a dobré, v její péči byli moji prarodiče. Bohužel po té, co babička prodělala těžkou nemoc a stala se zcela nesamostatnou a odkázanou na cizí pomoc, paní doktorka naprosto selhala. Čekala bych, že jako praktická lékařka bude nápomocna a bude mít zájem na tom, aby se její pacientce dostalo nejlepší péče. Paní doktorka Zýmová na mě ovšem působila dojmem, že ji naše jakákoliv prosba maximálně obtěžuje a nezajímá. Věci jako předepsání hygienických potřeb, zdravotních a rehabilitačních pomůcek, pomoc se zařízením rehabilitačních pobytů, homecare s námi řešila více než neochotně, přestože to jsou věci, které jsou naprosto v její kompetenci. U obvodní lékařky bych např. očekávala, že bude mít elementární přehled o možnostech domácí péče a pokusí se v případech, jako byl ten náš pomoc zajistit už třeba jen kvůli tomu, že pacienta dobře zná a léčí ho roky.
Po nějaké době jsme si našli jinou paní doktorku. Je moc milá, ochotná, má přehled o možnostech domácí péče a ikdyž není z obvodu, je ochotná dojíždět na kontroly.
kvet
je to fajn paní doktorka,má porozumění!!
Anja
Doporučuji.
Hrdličkovi
S paní doktorkou jsme velmi spokojeni, chodíme k ní celá rodina. Je velmi profesionální a pečlivá, má vždy vstřícný přistup k pacientům, vše vysvětlí, přesně stanoví diagnozu a zvolí nejlepší léčebný postup.
Kindl jr.
Tato lékařka je maximálně kompetentní a ochotná. Vřele doporučuji.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze