MUDr. Magdaléna Růžičková

Pediatr Více

Hrušovany u Brna 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost
Nádražní 195, Hrušovany u Brna

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Paní doktorka Růžičková je opravdu výborná lékařka, lepší neznám, je ochotná pomoct kdykoliv! Je nehorázně hodná a milá, s dětmi to umí!
10000% spokojenost!

Paní doktorka je moc milá, hodná, komunikativní, vždy veselá, ale hlavně je výborná lékařka, která nestřílí léky od pasu, ale dítěti se věnuje, důkladně vyšetření, na vše se rodičů zeptá a má zájem. Poradí ochotně rodičům a je k dispozici i mimo ordinační dobu po telefonu. Všem ji doporučuji.

Skvělá paní doktorka, umí to s dětmi a ony ji mají rády. Má velkou čekárnu s hračkama. Když potřebujeme něco jen zkonzultovat, není problém zatelefonovat a vžy to se mnou ochotně probere. Škoda, že takových lékařů není víc i v jiných specializacích. Můžu ji doporučit všem!

Velmi dobra doktorka, 100 % spokojnost :-)oo

Nejlepší paní doktorka co znam. Mohu doporučit

Paní doktorka je nejlepší lékařka kterou znám. Mohu se na ni kdykoliv obrátit, je milá, veselá, hodná, umí to s dětmi a děti jí za to mají rádi. Nemám co ji vytknout je nejenom skvělá lékařka ale hlavně sklvělý člověk! Kéž by takových lékařů bylo více!

K paní doktorce jsem chodila ještě já v 18letech a byla jsem max.spokojená a nerada,že už musím přejít jinam.Ale i tak jsem jí neopustila a chodí k ní moje děti,které jsou s ní také spokojené,tak jako já.Umí poradit a má dobré metody.Můžu všem jen doporučit.

Paní doktorka Růžičková,je velice hodná, milá, přijemná.Má zlaté srdíčko.Moje dcera Lucie A.k paní doktorce chodila od malička, až dospěla, tak musela přejít k praktické paní doktorce. s paní doktorkou Růžičkovou se nerada loučila.Moc paní doktorce za všechno srdečně děkuji,za její laskavost, obětavost, a její hezký, pečlivý přístup.

Paní doktorka je úžasná lékařka i osobnost. Je velmi milá, zkušená, s dětmi to umí bezvadně. Ordinace i čekárna jsou pro děti příjemně vyzdobené a vybavené. Neznám lepšího lékaře, nic nepodcení, nezanedbá, dokáže rozptýlit zbytečné obavy, vysvětlí čemu člověk neporozuměl. Přesto, že už bydlíme v jiné obci, nemáme důvod přecházet jinam.

Paní doktorka je opravdu nejlepší ze všech lékařů, které jsem kdy poznala. Bez výhrad!!! Chodím k ní s dcerami a tajně jim závidím. Přála bych si takovou paní doktorku i pro sebe. Ale pokud bych cokoliv potřebovala, paní doktorka pomůže. Je nejlepší. Moc děkujeme!!!!