Dětská ambulance sluníčko
Politických obětí 119, Frýdek-Místek

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Dětská ambulance sluníčko Jiný

Odešla jsem se syny od příšerné lékařky a ujala se nás paní Malcharová. Skvělá lékařka, nehaze léčby a antibiotika od stolu. Poradí vždy a se vším ona i skvělá sestřička. Absolutně žádný problém. Nezanedbává kontroly jak léky zabírají. Synové ji mají rádi. Vždy jdeme do ordinace na objednaný čas,max pár minut rozdíl. Prostě zkušená lékařka která očividně ví co dělá.

Já jsem s dcerou byla u ní také na náušnice a jsem spokojená. Sice ten její přístup by mohl být lepší, ale dírky má ve stejné výšce.

Bohužel tuto lékařku určitě nedoporučuji pro nástřel náušnic. Moje dcera má každou dírku jinak, jedna velmi nízko, druhá zase vysoko. Paní doktorka mne při vstupu ani nepozdravila, na uši se ani nepodívala. Přišla, střelila a zase odešla. Musela jsem s dcerou zajít na přestřelení do jiné společnosti. Tzn. dvojí utrpení pro mé dítě, v každém uchu má chudák 2 dírky a také to pro nás byly samozřejmě dvojnásobné náklady.