Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologické konzultace
Psychologické poradenství
Ostatní služby
Individuální psychoterapie
Psychoterapie
E.V
Moc příjemná paní psycholožka s lidským přístupem. Ocenila jsem různé meditace a otevřela mi také cestu k mindfulness. Domluva s ní byla vždy skvělá, vychází vstříc časově. Určitě můžu doporučit!
A. P.
Paní psycholožku jsem vyhledala po obzvláště stresujícím období na vysoké škole. Pomohla mi probrat věci, co ve mně kupí už delší dobu, ať už to byla samotná škola nebo zkušenosti z minulosti. Bylo pro mne osvěžující se moct vypovídat někomu nestrannému. Odcházim od ní s novým pohledem na sebe sama i na život, který vedu, takže moc děkuji.
S.Š.
Paní psycholožka je velmi milá a empatická. Moc se mi líbí i její ordinace. Oceňuji dochvilnost, flexibilitu, dostupnější cenu a taky hlavně ochotu pomoct. V mnohém mi pomohla a dívám se teď na hodně věcí jinak. Určitě můžu jen doporučit.
K. K.
Mladá paní psycholožka velice empatická a ochotná, snaží se pomoci. Cenově dostupná, pokud je to možné vychází vstříc i časově. Vhodné pokud se potřebujete podělit o své potíže. Umí také meditace.
TommyStud
Konzultace s paní psycholožkou jsou vždy obohacující, díky metodám které používá a díky ochotě pomoci, dochvilnosti, klidné povaze a hlavně kvůli empatii paní psycholožky jsem dokázal najít řešení ke svým problémům. Určitě doporučuji služby paní psycholožky všem lidem, kteří potřebují pomoci.
N.V.
Psycholožka Magdaléna Krybusová je velmi empatická vůči svým klientům. Díky její klidné a vyrovnané osobnosti v kombinaci s použitými technikami jsem lépe porozuměla svým problémům a našla pro ně patřičná řešení. Její práce je velmi efektivní a to je pro každého klienta to nejdůležitější.
L. H.
Paní psycholožka přichází s neobvyklými, ale účinnými řešeními. Naučila mě nové a přínosné techniky. Oceňuji zájem o klienta, ochotu a časovou flexibilitu.
M. J.
Konzultace s paní psycholožkou pro mě byly díky jejímu profesionálnímu přístupu v mnoha ohledech obohacující a inspirativní. Velmi oceňuji především její komunikativnost, ochotu, empatii a opravdový zájem mi v nelehkém období dospívání pomoci.
M. J.
Konzultace s paní psycholožkou jsou pro mě vždy obohacující. Nejvíce oceňuji respektující přístup a ochotu pomoci. Musím také vyzdvihnout dochvilnost a zájem o klienty. Často díky konzultacích přijdu na řešení problému z jiného úhlu pohledu. Techniky, které paní psycholožka používá, jsou očištěné a zklidňující. Takže jedině doporučuji.