Ordinace

AmbiCare clinic
K Hrnčířům 25, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ordinace

Dobrý den, k paní zubařce jsem se dostala přes AmbiCare clinic, kde mě poslali do Vinohradské nemocnice s rozštěpovou vadou. Do teď nemohu uvěřit, že může být paní zubařka na takové vysoké úrovni. Paní zubařka je velice pečlivá, milá, ví co dělat, poradí. Nejvíc obdivuji, že i přes fakt, že má vždy plnou čekárnu, pacientovi se věnuje a péči nezanedbá. Jsem ráda, že jsem v jejich rukou.

K paní doktorce jsem se dostala s nevšední vadou. Snažila se mi pomoci dostupnými metodami, ale bohužel se "pokus" nezdařil. I přes to se ke mě vždy chovala velice dobře a díky ní jsem se dostala při řešení problému se zuby jen k samým profíkům a velkým kapacitám. Na druhou stranu čekání ve Vinohradské nemocnici mi opravdu nechybí.

Dobrý den, s paní dotorkou mám zkušenost z let 1994-cca 2000. Zpočátku jsem ještě navštěvovala její soukromou praxi na Praze 3, z této doby si nemohu na nic stěžovat. Asi v roce 1997 však paní doktorka bohužel přešla do Vinohradské nemocnice a její přístup se velice změnil. Zaměřovala se více na vyučování, a já se tak dostala do péče "cizích" a leckkdy i začínajících lékařů. Paní doktorka mě zde ošetřovala tuším jen jednou a to na základě mé výslovné žádosti(namísto p. doktorkou domluveného snímání fixačního aparátu mi chtěl ordinující lékař lepit nový zámeček). Tříhodinové fronty, odlišné postupy a později pětiminutové kontroly střídajících se lékařů nemohu doporučit. Stejně tak i "léčbu-neléčbu" "mou paní doktorkou"- Mudr. Koťovou.

MUDr. Koťové dnes vděčím za rovné zuby. Celé dětství jsem nosil vyndavací rovnátka a pravidelně k ní chodil na kontroly. Její přístup byl velmi profesionální, avšak trochu chladný. Na druhou stranu, vzpomenu-li si na přeplněné čekárny v Hostivařské nemocnici, chápu, že neměla čas se tam s každým mazlit. Na druhou stranu, nemohu si stěžovat, svoji práci odvedla dobře.

Skvělá! Vystřídala jsem díky své diagnóze hodně dentistů a ona je opravdu nejlepší, díky ní se nebojím chodit k zubaři.

S paní doktorkou mám velmi dobré zkušenosti, velice osobní přístup a snaha mi pomoci.
Doporučuji!

Paní doktorka Koťová je kapacita, která se v dnešní době jen s těží hledá. Její přístupy a postupy jsou naprosto profesionální. Škoda, že české zdravotnictví nemá takových doktorů více. Skoupá Ida

K pani doktorce jsem chodil cca 5 let s rovnatky-pak jsem se prestehoval. Nebyt dlouhych front pred jeji ordinaci, bylo by to skvele. Ma trochu zvlastni smysl pro humor-ze zacatku jsem se lekl. Pristup skvely, vysledky super. Dokonce to bylo poprve a naposled, co jsem se nebal jit k zubari :-)

Paní doktorka patří mezi ty lepší lékaře.Přístup je vždy individuální.Jsem naprosto spokojená.

S paní doktorkou jsem bohužel měla tu čest a mohu říci, že s horším zubařem jsem se snad ještě nesetkala. Velmi neosobní přístup, zesměšňování a naprosto neefektivní léčba mě pouze v názoru o ní utvrdilo.Jsem ráda, že k ní již nemusím...