Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily diabetologů v okolíCeník
slavek
Supr doktorka i sestřička a až zhubnu tak bude spokojená i paní doktorka děkuji za vše Šprynar
Jůn Karel
Jsem moc spokojen s paní doktorkou a sestrama.Milá a vstřícná už při vstupu do ordinace,takže člověk jde beze strachu.Myslím,že je to na donesení kytičky a poděkování.Tak i tímto děkuji,že jí mám za ošetřující lékařku.
Kvetoslava
Plně souhlasím s kladným hodnocením. K paní doktorce chodím přes 6 let a jsem velice spokojená. Vysvětlí, poradí a má snahu pomoct. Sestřička také velmi milá a ochotná. Rozhodně doporučuji a sama bych neměnila :)
Lenka D,
Sem těhotná a docházím k paní doktorce Zmrhalové. Je přijemná,milá a sestřička to samé...muj 3 lety synek obcas chodí semnou a pani doktorka si s ním povída. Tohle je pani doktorka na svém mistě. Kdyby jich bylo vic takových. Vše vysvětlí a i když maji jen do 12 a vy tam prijdete za 5 min 12,tak vas vezme do ordinace.
I já musím přidat velmi kladné hodnocení na paní doktorku i sestřičku. 20 let jsem setrvačností docházel k jiné doktorce, ztrácel jsem spoustu času čekáním na audienci...
Zde jsme vcelku rovnocenní partneři na diskuzi o nemoci, větší snaha o aplikaci nových léčebných metod, nejdéle jsem zatím čekal oproti domluvenému termínu 10 minut, prevence doprovodných onemocnění...
Doporučuji, jsem velice spokojen.
Jak paní doktorka,tak sestřička jsou nejenom výtečné odbornice,ale i velice příjemné.Dokážou i psychicky pozvednout vědomí pacienta.v neposlední řadě jsou i velice hezké,což také působí pozitivně v léčebném procesu.
Ingrid
Dr.Zmrhalová je úplně úžasná a její setřička nemá chybu! Bála jsem se když jsem šla nedávno poprvé... Nemoc mi určitě pomůže zvládnout nejen jako doktor, ale i jako člověk-včetně sestry! Už dnes vím, že s takovou "posádkou" nemoc zvládnu a to je prvopočátek uspěšné léčby. Chodit s problémem k doktorovi s pocitem strachu a nedůvěry je dnes docela běžné..jsem moc ráda, že existují dnes i takové vyjímky, jako jsou ony dvě!
JJ
odbornost, vstřícnost, přístup a chování
ju
absolutně nejlepší diabetolog,s jakým jsem se setkal.objednací časy jsou spolehlivě dodržovány,trpělivá, ma na pacienta spoustu času striktně vyžaduje dodržování léčby.
Paní doktorka je vzorem odborníka, vždy milá a vstřícná a ochotná poradit a pomoct.Rozhodně doporučuji nejen pacientům ,ale i ostatním lékařům jako vzor.