Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Janásová Lenka
Naprosto skvělá lékařka. Velmi empatická a lidská. Již řadu let mne drží nad vodou. Bez její pomoci bych tu možná už dávno nebyla. Moc jí za všechno děkuji !!!
Zdeněk Ja.
Navštívil jsem MUDr.Hradílkovou po prvé a mohu s plným svědomím v hodnocení uvést,že je velmi příjemná,odborně zdatná a prosím vás,který lékař vám dá i telefon do bytu,aby jste s ním mohl konzultovat vývoj nemoci po předepsaném léčení.Z toho plyne naprostý zájem o pacienta a zároveň získávat zpětnou vazbu na navržený způsob
léčby.Je to pro mne lékař s velkým L.Samozřejmě,že další vývoj léčby budu i nadále hodnotit.
Paní doktorka Hradílková je nejlepší lékařka,kterou znám.snad tisíckrát mi pomohla a drží mě nad vodou.je nejen skvělý doktor ale také úžasný člověk.
Paní doktorka je anděl v lisdké podobě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paní doktorka je opravdu příjemná a působí velice uklidňujícím dojmem.Snaží se pacientovi opravdu pomoci.
LuMa
Milá sympatická paní :-) Pomohla mi! Škoda jen, že je pro mě teď trochu z ruky... :-(
Martina
Díky za pani doktorku, u které se necítím jako nemocný pacient, ale jako u výborné přítelkyně. Je vynikající odborník !
Hana
Paní doktorka je vynikající odborník a skvělý človíček,mám ji moc ráda.Kéž by bylo víc takových skvělých doktorů.
Draha
Skvělá lékařka a dobrý člověk. Vřele doporučuji.
katka
Paní doktorka patří mezi pár lidí na světě, u kterých mohu říct, že si jich nesmírně vážím. Pomohla mi, když jsem byla doslova na dně, vybrala ty nejlepší léky, které mohla - ale bez jejího nádherně lidského a empatického přístupu by jistě nepomohly tak, jak nakonec pomohly. Snažila se mi pomoct nejen jako lékařka, ale také jako člověk a ve chvílích, kdy jsem neměla mezi svými blízkými nikoho, kdo by mě podržel, byla to právě ona. Je vynikající odborník a vzácný člověk.