Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Eliška
Už při prvním sezení mi vykouzlila úsměv na tváři a to je zázrak, paní doktorka je vstřícná a naslouchá, děkuji. E.K.
t.p
-15let mneli jsme spor takze nevim jestli budu objektivni(pokusim se odmerene bez animozit to vylozit)byl jsem na tom po nemocnici tesce prisel jsem z detske psychiatrie,rozhodne nerikam ze nic nedelala jak mi rekla pri definitivnim rozlouceni kdy rozplakala sestru..ale pristup byl mezni a vesmes se mnou nic neudelala a byl jsem na tom spatne leky jsem prosazoval tesce(mam si je nasazovat sam kdyz jsem mimo?nic o tom nevim)a byla se vsim spokojena,byl jsem svedkem par momentu kdy si s klientkou telefonovala a ta ji vynadala ze se jen kryje.kdyz jsem ji nakonec vynadal kvuli lecbe nechtela mi nic vysvetlit,a ze nemam pomlouvat a byl jsem na odchodu,neuvazene jsem ji neco napsal a dala to na PCR pro uplnost nakonec prestupek.pristup priserny.horko tesko jsem z ni dostaval informace o sobe zdravotnicka dokumnetace mi byla prislibena ale ze se musi zacernit kvuli informacim o mne od ostatnich, nakonec s toho nic nebylo patrne prace nebo arogance.lecba nepomohla.jsem rad ze jsme u kolegy
J.B.
Paní doktorka je velice vstřícná, vyslechne si vás a vysvětlí vše co je potřeba napíše medikamenty a pozve si vás každý měsíc aby si s vámi promluvila jak se cítíte zda léky dobře snášíte a jeli vám lépe či se něco změnilo je moc vstřícná, milá.