Marcela Malošová
Paní doktorka a sestřička jsou andělé.Kdyby nebylo jich tak už jsem dávno někde v blázinci.Dostala jsem pomoc od obou a za to budu vždy děkovat.Jsou nenahraditelné obě.Velka spokojenost a velké dík za vše.Marcela Malošova
Eliška Rejchrtová
Musím poděkovat paní doktorce Magdě Svobodové za její péči jsem moc ráda, že mohu být jejím pacientem. Paní doktorka je hodná, pečlivá a umí poradit a pomoci. Sestřička je taky hodná. Jsou to fajn ženský. Děkuji Vám.
Lenča Procházková
Skvělá paní doktorka i sestřička vždy vyjdou vstříc a pomůžou. Nikdy jsem neměla žádný problém naopak dělají více než museji :)
Alena Stachowska
K paní doktorce chodím již dlouho, ale tak báječnou paní doktorku jsem ještě neměla, zároveň se sestřičkou tvoří báječný tým, který má pro Vás vždy milé slovo a úsměv. Doporučuji všem, kteří hledají báječnou lékařku. Děkuji jim za vše.
Koucká Radka
Paní doktorka Svobodová je anděl tělem i duší,sestřička taktéž,jsou to dva človíčkové,kteří,ikdyž mají své starosti,pro člověka mají vždy úsměv na tvářích a dobré slovo....Samozřejmě co se léčby týče,paní doktorka je nenahraditelná.Sestřička bere bezbolestně krev a i při fobii z jehel,se s ní člověk zasměje ....Děkujeme s dcerou oboum za vše Koucká Radka,Formánková Radka
Karel H.
K pani doktorce jsem prestoupil od jineho praktika. Pani MUDr. Svobodova je uzasna po odborne i lidske strance. To same plati i o sestricce. Hned prvni vstupni seznameni (vysetreni) bylo velmi priznive: odhalila vaznou civilizacni chorobu a odeslala ke specialistovi. Vysetreni bylo velmi dukladne a s podobnou dukladnosti jsem se ve svem zivote jeste nesetkal.
Znacnou vyhodou je moznost predem se objednat, a to na kazdy den, takze odpada i pripadne nekolikahodinove sezeni s duchodci v cekarne :-)
Denisa Pecharová
Nejlepší doktorka, kterou znám a sestřička také. Vždy mi pomohla, poradila a hlavně ze všeho vyléčila. Lidský přístup je u ní samozřejmostí. Nikdy neměla špatnou náladu, ani tehdy, když jí samotné do zpěvu nebylo. Za všechno děkuji!
Velká spokojenost.
Paní doktorka a sestřička jsou skvělé odbornice. Mají lidský přístup. Je to můj nejlepší praktický lékař, kterého jsem kdy měla. Moc mi pomohla. Paní doktorko a sestřičko, moc Vám děkuji. Vlasta Rudolfová
Jak paní doktorka tak i sestřička jsou odborníci na svém místě. Mají úžasný lidský přístup a vědí co dělají a jak člověku pomoc. Pí. doktorka nic nezanedbá a nenechá náhodě!!! Za to jim patří velký dík. Petr Kovařík