Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie
Akademika Heyrovského 1178, Hradec Králové

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie Jiný

Děkujeme paní doktorce za úžasnou péči a přístup, za nás nejlepší ortodontista! Sestřička je hodná a ochotná.

Umístění: Sam. ord. lékaře spec. - ortodoncie

K paní zubařce chodíme celá rodina už od časů, kdy ordinovala u nás v Josefově. Byla tak laskavá a nechala si nás i v Hradci, kam za ní velice rádi dojíždíme. Vím, že máme velké štěstí. Jsme jedni z mála, komu dělá i běžnou prevenci. Postupem času i mé dcery dorostly do doby, kdy potřebují rovnátka, tak to máme vždy při jednom. Nikdy bych neměnila!

C

Jsem velmi spokojená, ceny jsou přijatelné i pro ty co nemají zase až tolik navíc :-). Dceři nádherně srovnala zuby, poradí co a jak dál. Je milá, vstřícná, šikovná, je to ortodontistka na svém místě. A vůbec všechny jsou tam skvělé :-). VŘELE DOPORUČUJI !!! Patricie Bajerová

Mohu se zeptat jake ma pani doktorka ordinacni hodiny? Kolik si uctuje za konzultaci a jak dlouha je cekaci doba při prvni navsteve, mockrat diky, L.

nejlepší!!

Chválím, odvedla úžasnou práci :)

NEJlepsi

ok

Paní doktorku velmi doporučuji. Srovnala mi již nekolik vad na zubech a další ještě rovnáme;) navíc mě poslala na paradentologii, kam by mě zřejmě můj zubař neposlal (divil se, proč mi to dělali).. Super: rychlá, usměvavá, vstřícná, pěkně utahuje rovnátka=D)

S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Důkladná, milá, klidná. Vše bez stresu.
Vřele doporučuju.