Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Jsme i s přítelkyní velice spokojeni, vždy nám pani doktorka pomohla a vše vysvětlila.!
Velice profesionální přístup, paní doktorka i sestřička má opravdu snahu pomoci a vše vssvetli. Můžu jenom doporucit.!
Helena
Velice profesionální přístup jak od paní doktorky tak od sestřičky.Moc nám pomohli.Děkujeme jsme moc spokojeni .Helena
tdi
Vysoce profesionální přístup paní doktorky i sestřičky. Byl jsem s pětiletou dcerou a také sám se sebou na alergologických testech. Nález mi byl srozumitelně a dokonale vysvětlen, v ordinaci jsem se cítil naprosto pohodově. Oceňuji velký zájem paní doktorky o nejnovější informace z oblasti, zejména potravinových alergií. Víc asi není co dodat. Takže jednoznačně doporučuji.
Doporučuji.
Jsem velice spokojen s přístupem a informacemi o diagnóze. I sestřička je výborná . Doporučuji.
Tato paní doktorka má opravdu zájem o pacienta a vždy si udělá čas a ráda pomůže jak dospělím tak dětem.
Jsem velmi spokojena,doporučuji hlavně maminkám s malými dětmi.
Paní doktorka i sestra mají výborný přístup k dětskému pacientovi. Pečlivé vyšetření, detailní osvětlení situace i léčby, vstřícnost i při konzultaci po telefonu.
Paní doktorka vše podrobně vysvětlí, věnuje se mým dětem na 100 %.Doporučuji!!!
Také doporučuji, mého syna paní doktorka vyšetřila grandiózně. S pozdravem Helena L.
Jsem velmi spokojen, doporučuji.
František