Kontaktní údaje

Ordinace PL pro dospělé
Za drahou 1205, Čáslav

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Praktický lékař na svém místě, ke kterému se rád vracím (když je potřeba). Vlídná, ochotná a vždy dobrá nálada. Sestřička taky.

Je to člověk na svém místě,nikdy nikoho neodmítne a vždy se snaží pomoci.Není jí zatěžko vypsat doporučení k jinému specialistovi,jestliže má sebemenší podezření na něco závažného.Mám pocit,že nic nezanedbává a jestliže se někomu zdá,že čeká dlouho,tak to je tím,že doktor je v poslední době více úředník a rozhodně to není o kávě.

Moc dobrá lékařka, která poradí

paní doktorka je skvělá, doporučila mi masáže, které jsou soukromé a hradím si je, ale to co nikde nedokázali tam ano, proto jí moc děkuji, že doporučí i alternativní medicínu
dííííííííííííííííííííky moc

Paní doktorka je velmi příjemná,byla jsem tam jen 2krát,když moje lékařka neordinovala,ale byla jsem tam spokojená,vždy mi i nabrali automaticky krev,což jsem nikde nezažila a paní doktorka si se mnou v klidu sedla a řešila se mnou můj problém a hlavně jenom mě,na což nejsem od mé lékařky zvyklá.

Pani doktorka i sestricka jsou velmi vstricne a prijemne. Jejich pristup k pacientum je profesionalni a vzdy berou ohled na potreby jednotlivych pacientu. Nikdy jsem se u nich nesetkala s lhostejnosti nebo odmitnutim. Vzdy se snazi pacientum vyjit vstric a i kdyz je jejich cekarna vzdy plna, cekat tam nikdy dlouho nemusim. Nikdy se nestalo, ze by pani doktorka nebo sestricka neco podcenili nebo prehledli a diky tomu jim naplno duveruji a doporucuji je jako nejlepsi!

Velmi kvalifikovaná lékařka,pečlivá, příjemné jednaní s pacienty.Též i sestra
je velice ochotná, příjemná a milá.