Banskobystrická 87, Brno
Wanda Křivánková
Na začátku jsem byla naprosto spokojená, paní doktorka byla opravdu velmi příjemná a milá, avšak ke konci, se to zvrtlo, nevím zda právě oním přetížením, ale dost drasticky pro mě, mi přehodila termíny, i když jsem požáda o postupné zvolŇování, tak jak jsem to cítila. Nevyhověla mi. Výsledkem je návrat problémů a zhoršení.
VP
Paní doktorka je špičkový odborník,který mne neodsuzuje za to,když příjdu, zmlácená životem, do ordinace třeba po dvou letech ...z ničeho nic. Umí najít tak lehce řešení....fungující řešení a především mi dává víru v budoucnost. Realizovatelnou budoucnost. Pacient,který naslouchá a opravdu chce se svým životem něco udělat....ne jen se mstít druhým, najde u paní doktorky vždy sílu a energii...VP
U
Urbánková Vlasta
Paní doktorka Gubová má naši naprostou důvěru a proto se stala psychologem celé naší rodině .
Vlasta Urbánková
Karel
Paní doktorka je příjemný člověk, rád jsem si s ní povídal, ale s problémy mi nepomohla. Je to jak když se bavím s kamarádkou - člověku se uleví, když řekne paní doktorce všechno (před ní jsem se nestyěl), ale to je tak všechno. Z části za to může také to, že je paní doktorka přetížená a mám problém se k ní na další návštěvu objednat dřív než za 2 - 3 měsíce, takže už k ní nechodím.
Pani doktorka je velice prijemna zena, ktera ma kamaradske rysy :-) Pomohla mi nekolikrat a odchazim od ni jak ze sprchy. Zbaven vnitrni spiny. Vice takovych odborniku!
Člověk, který si zaslouží kladné hodnocení.....
Paní doktorku jsem měla moc ráda. Vždycky pro mě měla úsměv a mohla jsem se vypovídat. Ráda na ni vzpomínám. Bohužel už k ní docházet nemůžu, přestěhovala jsem se.
Před pěti lety mi paní doktorka pomohla jednoducho a účinnou radou. Dokáže se vcítit, mám v ní velkou důvěru. Ráda se na ni obrátím znovu, pokud budu potřebovat pomoc.
Má empatii, je vstřícná, věnuje pacientovi tolik času, kolik je třeba. Dokáže pacienta "nabít" potitivní energií.
PetraS.
Výborný odborník!!!!!!!!!