Ambulance klinické psychologie

Banskobystrická 87, Brno

• Na začátku jsem byla naprosto spokojená, paní doktorka byla opravdu velmi příjemná a milá, avšak ke konci, se to zvrtlo, nevím zda právě oním přetížením, ale dost drasticky pro mě, mi přehodila termíny, i když jsem požáda o postupné zvolŇování, tak jak jsem to cítila. Nevyhověla mi. Výsledkem je návrat problémů a zhoršení.

• V

Paní doktorka je špičkový odborník,který mne neodsuzuje za to,když příjdu, zmlácená životem, do ordinace třeba po dvou letech ...z ničeho nic. Umí najít tak lehce řešení....fungující řešení a především mi dává víru v budoucnost. Realizovatelnou budoucnost. Pacient,který naslouchá a opravdu chce se svým životem něco udělat....ne jen se mstít druhým, najde u paní doktorky vždy sílu a energii...VP

• U

Paní doktorka Gubová má naši naprostou důvěru a proto se stala psychologem celé naší rodině .

Vlasta Urbánková

Paní doktorka je příjemný člověk, rád jsem si s ní povídal, ale s problémy mi nepomohla. Je to jak když se bavím s kamarádkou - člověku se uleví, když řekne paní doktorce všechno (před ní jsem se nestyěl), ale to je tak všechno. Z části za to může také to, že je paní doktorka přetížená a mám problém se k ní na další návštěvu objednat dřív než za 2 - 3 měsíce, takže už k ní nechodím.

• Pani doktorka je velice prijemna zena, ktera ma kamaradske rysy :-) Pomohla mi nekolikrat a odchazim od ni jak ze sprchy. Zbaven vnitrni spiny. Vice takovych odborniku!

• Člověk, který si zaslouží kladné hodnocení.....

• Paní doktorku jsem měla moc ráda. Vždycky pro mě měla úsměv a mohla jsem se vypovídat. Ráda na ni vzpomínám. Bohužel už k ní docházet nemůžu, přestěhovala jsem se.

• Před pěti lety mi paní doktorka pomohla jednoducho a účinnou radou. Dokáže se vcítit, mám v ní velkou důvěru. Ráda se na ni obrátím znovu, pokud budu potřebovat pomoc.

• Má empatii, je vstřícná, věnuje pacientovi tolik času, kolik je třeba. Dokáže pacienta "nabít" potitivní energií.

Výborný odborník!!!!!!!!!