Marie
Paní doktorku musím jen doporučit. Chodíme k ní celá rodina už řadu let a je opravdu skvělá. I ve svém věku používá moderní metody a stále se zdokonaluje. Za mne NO. 1
Kamča
Paní doktorka je milá, příjemná, po téhle stránce jsem velice spokojená. Ale mám pocit, že poslední dobou vázne kvalita odvedené práce. Uvažuji o odchodu.
Nitram
Nejlepší doktorka, strašně milá a ochotná a přitom profesionální a jemná.
Smolík E.
Velmi dobrá a citlivá lékařka.
Nejlepší doktorka, strašně milá a ochotná a přitom profesionální a jemná.
Chodím k ní celý život a doufám že ještě dlouho budu :)
Paní zubařka je moc hodná, a když zvládla vyvrtat zub mně, která mám panickou hrůzu z bolesti, zvládne všecko - prostě profesionálka na svém místě :) Vřele doporučuju všem. Chodím k ní odmala, a nikdy se mi nestalo, aby mě něco bolelo při odchodu od ní z ordinace.
Odbornice a navíc velice příjemná
K paní zubařce chodím pravidelně už léta, od té doby, co mám děti, tak i s nimi. Mohu jen doporučit. Milá, precizní, velice citlivá, děti se na návštěvu u ní dokonce těší, což o něčem svědčí.
Můžu jen chválit - jsem velmi citlivá na bolest, ale paní doktorka to vždycky nějak vyřeší - a hlavně při odchodu z ordinace to už nikdy není vůbec cítit
Linda
citlivá lékařka, mohu ji doporučit