Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Fialová
S paní doktorkou Ludačkovou jsem nikdy neměla žádný problém, vždy mi pomohla rychle a prášky které mi napsala vždy zabraly na poprvé. Nikdy se mi nestalo, že by mi nechtěla vystavit potvrzení o zaplacení čehokoli. Takže paní doktorka je pro mne ta nejlepší. A pokud se někomu něco nelíbí, ať nepomlouvá a odejde k někumu "lepšímu".
Paní doktorka je vstřícný člověk, vždy vyjde každému vstříc, a to ve všem. Nikdy jsem neměla zkušenost, že by léčila dle domluvy s farmaceutickými firmami, natož aby někomu způsobila svojí léčbou trvalé následky...co říci na předchozí hodnocení? Lidé holt aby pošpinili člověka, si vymyslí cokoli, že?!! Styďte se, hanba vám!
Jednoznacne nedoporucuji. Prohlidka pro nastup do zamestnani za 300Kc, k tomu bez uctenky, kterou nebyla ochotna vystavit ani na moji vyslovnou zadost
Paní doktorka je velmi milá a ochotná. Pokaždé,když mám nějaké zdravotní problémy mi pomůže a nejen mě,ale celé mojí rodině.
izi
Léčení od této lékařky nedoporučuji,léčí takovým způsobem,že máte dojem že vám ordinuje léky které má s farmaceutickými společtnostmi domluvené i když vám naprosto nepomáhají a poté vám nezbyde nic jiného než sám si vyhledat nějakého specialistu který se zhrozí čím jste byli léčeni a že díky tomu vám zdravotní potíže zůstanou.Tyhle zkušenosti má naše rodina i známí