Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Vynikající lékař i samožřejmá pochvala pro sestry za ochotu.
Romana H.
Chodím k p.doktorovi dlouho a sem velice spokojená,vše vysvětlí je vstřícný a se vším pomůže.Mohu jen doporučit.
Stabinska
Je velice příjemný a vždy pomůže chodíme k panu doktorovi se synem jsme spokojeni. Mohu doporučit stabinská
Renata Jesinkova
Chtěla bych touto cestou poděkovat panu doktorovi Tajchnerovi za vybornou peči a za to že mužu zase normálně chodit bez toho abych pořad kulhala. Byla mi v prosinci 2015 operováno v Teplické nemocnicikoleno a po operaci jsem měla pořad bolesti a noha mi i otekala. Nelenila jsem a hledala jiného ortopeda, protože mi bylo řečeno že mi už nemají co nabídnout. Letos v unoru mě operovali znova, ale už pan doktor Tajchner v Litoměřické nemocnici a musím říct že jsem spokojená. Děkuji i personálu v nemocnici za hezké zacházení. Děkuji pane Doktore Tajchnere a sestřičko. Vaše pacientka Renata Jesinková
arnostrychecky
Na doporučení mých známých jsem se dostal k panu doktorovi Lukáši Tajchnerovi . Pan doktor se mnou mluvil srozumitelně a lidsky , vše jsem od něj pochopil . Po několika vyšetření se mnou domluvil operaci v Litoměřické nemocnici . Termín operace jsem si vybral sám ( tedy přibližně ne přesný datum ) a bylo mi vyhověno . Všechny papíry mi byly doručeny na můj email a já jen potvrdil datum operace a vyběhal předoperační vyšetření. Ortopedické oddělení Litoměřické nemocnice za 1 . V této nemocnici jsem pobyl 3.dny a nemohu si na nikoho stěžovat , ba naopak. Celé toto oddělení pracuje na jedničku a pobyt byl tím pádem taky příjemný.
Jak se zde píše , dlouhé čekání v ordinaci , tak to jsem nezažil max 40 minut a to se dá. ( moje skušenost)
Jsem rád , že mi byla tato ordinace doporučena Arnošt Rychecký
Pan doktor Tajchner je odborník, který mi pomohl. Na rozdíl od jiných ortopedů, které jsem navštívil, má v ordinaci ultrazvuk a vzhledem k jeho mladému věku a stážím a studiu v západní Evropě disponuje výborným rozhledem o nových metodách léčení i o nových druzích ortopedických obtíží, o kterých se toho dříve tolik nevědělo. Zatím jsem byl vždy spokojen, neboť na rozdíl od jiných ortopedů přesně diagnostikoval, co mi je a co to chce. Tam, kde to řešit neuměl, mě poslal ke špičkovéu odborníkovi. Vadí mi jen dlouhé čekání v čekárně.
Jana Pokorná
Pan doktor Tajchner je pro mě PAN DOKTOR! Mám k němu naprostou důvěru! :-) Navíc je velmi příjemný, milý a empatický. Taktéž sestřička je usměvavá a ochotná. Jsem ráda, že jsem tuto ordinaci objevila. DĚKUJI! :-)
Jana Pokorná
Markyz Žáček
jiz rok se lecim u tohoto lekare a stále jen rehabilitace ale aby člověka poslal na poradne vysetreni to ne nejsem spokojena
taniav
Jsem pacientkou pana doktora Tajchnera. Nedávno jsem absolvovala operaci a jsem velmi spokojena s výsledkem. Pan doktor je velmi starostlivý, příjemný, milý a vynikající specialista ve svém oboru. Dle mého názoru je nejen skvělý ambulantní lékař, ale také výborný operatér. Každému bych takového specialistu vřele doporučovala. Vaulina Tatiana
Brauerová Pavla
Pan doktor Tajchner je báječný,příjemný lékař.Vše skvěle vysvětlí a o své pacienty má opravdový zájem.Je to odborník na svém místě a za jeho péči mu velice děkuji.Takového lékaře by měli naklonovat.Brauerová Pavla