Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Spokojeny pacient
K panu doktorovi chodim od detstvi,jako detsky lekar mi vzdy pomohl ale jako dospelemu se mi nekdy jeho nazory moc nelibi,ale nadavat na nej nemuzu.s cim jsem prisel s tim pomohl.slysel jsem spousty nespokojenych pacientu ale ne kazdemu vsecko vyhovuje.nekdy tam byva nacpana cekarna a moc to neodbyva tak neni problem 1h cekat
zdenek
Jakožto rodina nemáme s panem doktorem žádný problém. Jsem rád, že se snaží věci svým specifickým způsobem odlehčit. Nečekám, že moje děti jsou při každé návštěvě nemocné specifickou, novou chorobou a tím potřebují přehnanou péči. A věřím, že moje anamnéza je z pohledu rodiče vždy tragičtější. Slyšel jsem spousty zkazek o jeho chybách, které se šíří okolím Jablonného, ale má osobní zkušenost je naprosto jiná - velmi dobrá.
Já s ním nemám špatné zkušenosti, nemám proti němu nic zásadního
Je to nejhorší doktor na světě, hádat se s ním v ordinaci mě přijde hodně šílené, neporadí, nevžije se do situace. Všechno je jasný. Nechápu jak k němu mohou chodit starý lidi i batolata, tohle mě hlava fakt nebere.Jablonné by si zasloužilo někoho pohodového, tohle je hrůůůůůůůza.
I když ho dost lidí hodnotí záporně,já nemohu.Mě vždy pomohl,vše mi vždy vysvětlí...
Martina
Vejmi dobrý
Jan Socha
S tímto lékařem nemám špatné zkušenosti. Ptoro ho hodnotím kladně.
J.K.
K tomuto lékaři sice chodím od dětství,ale maximálně s chřipkou,s něčím vážnějším bych se neodvážila.Lékaři nedokáže pacientům naslouchat,obtíže bagatelizuje,do obav rodičů o dítě se nedokáže vžít,proto a dítětem jezdím raději o několik kilometrů dál.
pacient
já jsem sní spokojenej,zatím vždycky poradil
Je to pohodár !!!!!!!!!!!!