Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Danka B.
Nikdy v životě jsem nepotkala tak skvělého lékaře-gynekologa.Poradí,vysvětlí a hlavně neodbyde!V dnešní době opravdu zázrak.Děkuji za vás opravdu
Veronika Przywarová
Moc děkuji za milý a trpělivý přístup během celého těhotenství. Pan doktor je vždy ochotný, usměvavý a vše vysvětlí. Máte pocit, že se z vývoje a růstu miminka raduje zároveň s vámi. Jsem moc ráda, že jsem konečně po letech natrefila na lékaře, ke kterému jdu v dobré náladě a bez stresu.
J.Š.
Velmi empatický PAN DOKTOR.Vyslechne,nespěchá.Je trpělivý,zodpoví veškeré otàzky.Poradí.Po předchozích zkušenostech s jinými gynekology bych už
nepřešla jinam.
B.N.
Neskutečný lidský přístup, udělá si čas na vysvětlení, mate pocit, že je tam jen pro vás, nejde vypsat vše, diky moc
R. P.
Pan doktor je naprosto skvělý, mohu jen doporučit, se vším vždy ochotně poradí, má velmi lidský přístup.
Alžběta K.
Pan doktor je nejlepší z nejlepších které jsem mohla potkat. Podal ruku, představil se, pečlivě se ptal co jsou za potíže, vše si zaznamenal, poté mě vyšetřil ultrazvukem a hledal příčinu bolesti tak dlouho dokud ji nenašel. Poté mi vše vysvětlil, ukázal, naplánoval operaci a teoreticky mi zachránil život.. Protože čekat ještě pár dnů, tak bych na tom byla daleko hůř.. Pan doktor je vážně úžasný. Budu na něj moc moc vzpomínat a už se těším až k němu nastoupím i do ambulance.
szainka
Nejlepší lékař, jakého jsem kdy potkala. Nejen skvělý doktor, ale taky člověk. Vždy usměvavý, nabije dobrou náladou, psychicky podpoří, vše ochotně vysvětlí, trpělivě vyslechne... Důsledný. 100% doporučuji.
Dagmarka m.
Nejlepší doktor, kterého jsem měla! ???? Doporučuji Všem! Tak milého člověka jako je on, jsem dlouho nepotkala.
Alžběta Sklářová
Velice příjemný a vstřícný doktor :). Zastupoval mou gynekoložku, která měla dovolenou a pan doktor mě naprosto ohromil svým milým a důsledným přístupem. Vždycky jsem měla strach jít k chlapovi gynekologovi, pan doktor to ve mě zlomil a určitě ho budu chválit kudy budu chodit. Děkuji moc! :)
Kača M.
Taky jsme rodili spolu v listopadu 2013 :) Sympatický mladý lékař, vyslechne, vysvětlí. Můžu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě