K.T.
Doktor čekající až pacienta něco bolí a pak teprve problém řeší.Věci které by mohl řešit díky lepší prevencí již v zárodku nechává dojít do stavu, který dělá situaci jen horší, komplikovanější a dražší. Způsob provádění zákroků, nepartří k nejmodernějším, čímž opět značně přispívá k problémům v budoucnu. O RTG si člověk musí říct a nějaké vyhodnocení se stejně nekoná. O dentální hygieně jsem od pana doktora nikdy neslyšel. Chtělo by to trochu inovace a návštěvu modernějšího pracoviště. Chápu, že pacienti co jsou zvyklí na "záplaty" a trhání to může být přijatelný příspup, já už k této generaci nepatřím.
Martina
Perfektní pan zubař. Mohu jen doporučit. Vždy se snažil problém vyřešit,aby mě to bolelo co nejméně. Jiného zubaře už bych nechtěla. Jsem velice spokojená.
Ostraváček
Vystřídal jsem mnoho zubařů, pochopitelně nikde jsem nebyl více spokojený než u pana doktora Mera, proto jsme s celou rodinou u něj do teď.
Profesionální, lidský, příjemný přístup v pěkné, nové a klidné ordinaci s příjemnou atmosférou, doktor na pravém místě!
Mozamel H.
Dobrý den,pán doktor má profesionální přístup a je velmi příjemný k pacientům,je odborník na pravém místě.Gresek
p.grymova
Naprostá spokojenost jak s panem doktorem, tak se sestřičkou. Chodíme k němu s partnerem a oba jsme spokojeni na 105% !!! Nedáme na něj dopustit.
bajushka.b
Pan doktor je dobrej.. Ale sestra katastrofa!!!
Kaj
Pan doktor je opravdu profesionál. chodí k němu celá má rodina (a zanedlouho se připojí i nejmladší členka, jen co jí vyleze o něco více zubů) a nemůžeme si na nic stěžovat. Mám zuby dobré a když se mi po těhotenství zkazila sedmička a udělal se tam zánět, pan doktor se vzhledem k pozici zubu rozhodl pro extrakci. Vše mi vysvětlil, zdůvodnil, byl opatrný, nespěchal za každou cenu a když mne cokoli bolelo, přestal, upravill dávku sedativ, počkal až zaberou a pak se zase pustil do práce. Po zákroku chtěl vědět jak se cítím a zda mne něco nebolí, vysvětlil mi následující péči a co mám dělat když se mi něco nebude líbit. nebo se rána nebude hojit tak, jak má. Prostě lidský přístup a pečlivost především.
Možná pan doktor působí na první pohled chladně a odměřeně, ale pokud jej trochu poznáte a nebojíte se s ním mluvit a ptát se, je velice milý, ochotný a uvloněný.
Nemohu souhlasit s negativními názory. Dr. Mer je jedním z nejlepších lékařů (nejen stomatologů) které jsem za svých 38 let poznal. Vždy se snaží odvést 100% práci a v mém případě tomu tak vždy bylo.
Jeden případ za všechny. Po zákroku se mne dotázal, zda je vše v pořádku? Mou odpověď "snad ano" (říkal jsem si, že si po předchozích problémech u jiného lékaře budu spokojen s čímkoli, co bude jen o chlup lepší), komentoval slovy, že to musí být 100procent v pořádku a pokud se mi to tak nejeví, je potřeba abychom vše doladili k mé naprosté spokojenosti.
Mohu říci, že 95% lékařů by se spokojilo s odpovědí "snad ano" a dál by neřešili. I tento detail je jedním z atributů, kterými se mimo jiných Dr. Mer odlišuje od většiny lékařů, které jsem v minulosti navštívil. Petr M.
Jsem u pana doktora nová pacientka zatím nemohu hodnotit všechnu práci ale vstřícnost,lidskost a ochota mu rozhodně nechybí to už nyní je hodnoceno za sto bodů .Važte si stomatologů nejsou a nebudou..........(už nyní jsem velice spokojená ještě napíšu).
Nemohu souhlasit s níže uvedeným názorem, před lety jsme měla velký problém s "trojkou"nahoře, díky panu doktorovi, ji stále mám. Než jsme se stala jeho pacientkou jsem u jiných stomatologů měla pocit, že jsem vůči injekcím na umrtvení jsem imunní. Jak to, že u pana doktora fungují???Je to kvalitní odborník.A nepíši tady často...
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě