Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Zmenšení prsou
Zvětšení prsou
Zvětšení rtů
Pracoviště : Perfect Clinic , FN Motol
Plastický chirurg a držitel licence České lékařské komory v oboru plastická chirurgie. Člen Společnosti estetické chirurgie ČLS JEP a držitel Certifikátu odbornosti této společnosti.
V letech 1997-2004 studoval na Universitě Karlově, 3. lékařské fakultě, obor všeobecná
medicína s preventivním zaměřením. Od roku 2007 se věnoval Postgraduálnímu studiu
biomedicíny v oboru experimentální chirurgie na 1. LF UK.
Souběžně působí v soukromé sféře jako člen týmu Perfect Clinic, kde se věnuje estetickým operacím a státním sektoru jako plastický chirurg téhož týmu ve FN Motol, kde řeší zdravotní indikace u výkonů rekonstrukčních, replantačních, onkochirurgických a mikrochirurgických.
Více na http://www.perfectclinic.cz/
Profil lékaře na webu Perfect Clinic : http://www.perfectclinic.cz/nas-tym/mudr-lukas-frajer
Ptejte se lékaře zde http://www.perfectclinic.cz/poradna
Marcela B.
Pan doktor Frajer mi doslova zachránil život. Podařilo se mu zavřít mé nehojící se břicho po neúspěšné operaci. Jeho přístup byl dokonalý, rychlý a hlavně úspěšný!
P.V
Pred 3 lety jsem u pana doktora absolvoval zvetseni licnich kosti pomoci implantatu a s vysledkem jsem stale vic nez spokojen.
Mily personal, pan doktor se opravdu zajimal o vysledek jakeho chci dosahnout a dokonce mi udelal i simulaci vysledku zakroku pomoci rychle rozpustitelne injekce.
Takovy zajem pomoci a opravdu rozumet problemu je velmi vzacny.
Absolutne doporucuji.
SŠ
U pana doktora jsem podstoupila plastiku nosu, zvetseni prsou a rtu pomoci implantátů . Jsem nadmíru spokojena, pan doktor byl milý, vstřícný, respektoval me prani. Mohu jen doporučit.
petra kulovaná
Pana doktora ráda doporučím. Moje osobní zkušenost je velice dobrá. Od první chvíle na mě uděllal jen ten nejlepší dojem. Když plastika tak jedině Mudr. Lukáše Frajera :)
Klára Bartáková
Pan doktor je veliký profesionál a mohu jen doporučit!!! Velmi příjemný mladý muž, který dokáže nejen uklidnit svým hlasem, ale odvést perfektní práci. Když budu chtít něco na sobě vylepšit, tak jedině od něj.
eneis
absolutně nedoporučuji! podstoupit zákrok u MUDr.Frajera byla ta největší chyba! mladý,arogantní a velmi neochotný pomoci v případě komplikací,které v souvislosti se zvětšením prsou nastaly.celkově nedobrý dojem byl navíc ještě umocněn nepřijemnou recepční a nepříliš ochotnou sestřičkou petrou.platíci klient tuto kliniku zcela zjevně velmi obtěžuje!!!!navíc "time management" pana doktora Frajera je velmi podivuhodný-konzultace 2 krát zrušena, kontrola po operaci 2 krát zrušena s odůvodněním,že pan doktor nestíhá. následně,ani jednou nedorazil včas, jak na konzultaci,tak na kontrolu po operaci (která trvala přesně 4 minuty!) jsem v bolestech čekala víc než 45 minut na jeho příchod.bohužel, doktor-jeho lidský přístup,tak i výsledek jeho práce je pro mě obrovským zklamáním. reoperaci, podstoupím na jiné klinice, na které si více považují platící klienty!
ivetah1
Iveta 12.1.2014 Doporucuji,velmi prijemny,vse mi vysvetlil,hned mel nekolik reseni meho problemu,myslim,ze je to opravdovy profesional s lidskym pristupem,uz bych nikam jinam nesla,jsem presvedcena,ze vysledek bude super
Dominika
Můžu všem jen doporučit, bleskový termín, perfektní výsledek-žádné komplikace, prsa po 3 dnech přestala bolet a přestože jsem velmi subtilní konstituce a prsa mám trojky, není na pohled, ani na dotek poznat, že jsou to implantáty, klinika čistá, pokoj jako na čtyřhvězdičkovém hotelu, cena vzhledem ke kvalitě lékaře i kliniky velmi rozumná, pohybuje se kolem 67000.
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Mám dotaz ohledně rozšířeného póru na tváři, který je hodně viditelný .Lze řešit jeho "stažení" některým z moderních laserů nebo excizí ,tak aby jizva byla ,nejlépe - neviditelná?
( Dermabraze ani chemický peeling nepomohly).
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, dle zevrubného popisu se jedná o rozšířenou mazovou žlázu, kterou je možno ošetřit frakčním CO2 laserem....doporučuji podzimní měsíce a objednat se možno ke mě přes recepci Perfect Dermatology ...více info na stránkách naší kliniky...S pozdravem
L.F
Dobry den
Rada bych radu od plastickych chirurgu.
Jsem tyden po operaci septorinoplastiky , mam jeste sadru takze nos si nevidim , ale co me znepokojuje , je a co si jedine vidim u nosnich direk mam tu kozni prepazku sikmou do strany pred operaci jsem ji mela normalne rovnou. Narovna se to jeste, nebo je to chyba operatera a zustane ta prepazka mezi nosnima dirkama sikme??
Dekuji za odpoved
Dobry den,souhlasim s kolegy,je treba pockat a finalni vysledek hodnotit az s odstupem...s pozdravem Lukas Frajer
Plastičtí chirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plastičtí chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze