Jsem psycholog, terapeut a adiktolog se specializací na práci s páry .
V rámci terapeutického procesu se opírám o své terapeutické výcviky a praxi. Při setkáních nabízím především práci
s narativní metaforou, eklekticky využívám i své dva terapeutické výcviky a to hlubinně-dynamický a systemickým.
Jako psychoterapeut kladu důraz na bezpečí procesu, rámce i tempa. Poskytuji setkání, která jsou primárně orientovaná
na pomoc v blízkých vztazích. Doprovázím zejména partnerské dvojice a manželské páry v procesu zvládání zátěžových období a v partnerských krizích.
Jsem absolventem katedry Psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci a mám více než 25. letou praxi v poradenství, terapii a adiktologických službách.
"Osamělost nevzniká tím, že člověk kolem sebe nemá žádné lidi, ale ze složitosti sdělit věci, které se mu zdají důležité, nebo ze zastávání určitých názorů, které ostatní považují za nepřípustné." Carl Gustav Jung
Mohli jste se se mnou také potkat v roli odborného ředitele Společnosti Podané ruce o.p.s., kde jsem pracoval na různých pozicích od roku 1997 do 2024. Jsem zakladatelem a ředitelem Společnosti Mana o.p.s. a to od roku 2004.
- Adiktologie
- +1 a11y_sr_more_diseases
Kateřinská 11, první patro, Olomouc 779 00
Individuální psychoterapie
2 000 Kč -
Párová konzultace (60 minut)
2 000 Kč -
4 názory
Pacientka
Pan Hrubý je dle mého názoru nejlepší psycholog v ČR. Nejde jen o jeho upřímnou snahu pomoci a porozumět, ale celkově o jeho vyjímečnou, inteligentní a nadčasovou osobnost, kterou se naštěstí nesnaží nijak skrývat. Rozhovory s ním mne velmi naplňují a postupně uzdravují. Více takových.
• Terapeutické pracoviště • •
Carlos je výborný odborník. Jeho největší mínus je, že na nás nemá čas :) Snad se to změní. Zdravím.
Mgr.L.C.Hrubý je trpělivý odborník. Přišel na můj problém a nyní jsem v dobrém stavu.
S psychologem jsem byla maximálně spokojena, pomohl mi.