Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
AH
Nepříjemná návštěva 2x, arogantně ordinuje od stolu bez toho, aniž by pacienta pořádně vyšetřil. Na RTG mě ani pro kontrolu nepozval (v nemocnici mi ho dělali 2x), rehabilitace evidentně neuznává, vyvrknutý kotník prý rozchodím do 14 dnů. Už nikdy více!
Pan Adamko na svém webu Chirurgie Lán bohužel mylně uvádí, že se specializuje na odlehčené sádry a ortézy, to byl důvod proč jsem si ho vybrala. Má žádost o odlehčenou sádru na 2 týdny starou nedislokovanou zlomeninu byla zamítnuta, do ruky jsem dostala lékařskou zprávu s informacemi že jsem s aktuální dlahou spokojená, netlačí a netísní, aniž by se mne na to vůbec někdo zeptal. Odešla jsem jinam, kde mi vyhověli a zkrátili i dobu léčby. Dvě hvězdy dávám za usměvavou, výbornou sestřičku a rychlé odbavování plné čekárny.
Kateřina Klusáčková
Vynikající lékař a plná čekárna pacientů (poliklinika Cordeus) vypovídá za vše... Byli jsme u něj se zlomenou rukou syna - vynikající organizace práce, na rentgen dojdete naproti během čekaní (což doe recenze níže ne všichni chápou). Sestřička i pan doktor jsou až "nepochopitelně příjemní", i když někteří pacienti byli nepříjemní, když měli pocit, že je někdo předbíhá. I my jsme strávili u doktora celkem 3 hodiny i se sádrováním a rentgenem, ale věřte, že je to zlomek času proti FN Motol... Buďme rádi za mladého supr lékaře na poliklinice! Oba byli jemní a empatičtí, syna uklidnili, vše mu vysvětlili - za mě šest hvězdiček z pěti.
Eva B.
Byla jsem spokojena s přístupem pana doktora. Žádné arogantní chování. Pan doktor mě informoval o dalším léčení.
Patricia P .
Já jsem teda šla k tomuto doktorovi s velkou obavou po tom co jsem si přečetla v recenzích . Musím ale uznat že doktor se mnou mluvil slušně , sestřička je úžasná a milá dokonce mně držela při zákroku za ruku . Doktor mi dával pravidelné kontroly po zákroku , všechno počas zákroku vysvětloval , říkal přesně co dělá a také se pořád ptal jestlii je vše v pořádku , není mi špatně nebo jestli něco necítim ... Byl slušný , péče byla pro mně dobrá a neměla jsem s ničím probllem . Také když jsem byla objednaná nikdy jsem nečekala víc jak deset minut .... takže za mně bylo vše v pořádku
O.D.
Dlouho jsem nezažila tak arogantního namyšleného lékaře. Nevhodná komunikace s dětským pacientem i celkově. Nedostatečné vysvětlení problému. Viditelně jsme pana doktora obtěžovali. Absolutní nedostatek empatie a celkový nezájem o pacienta.
Sestřička je však velmi milá,ochotná,empatická. O to větší rozčarování vás čeká po vstupu do ordinace.
R.H.
Veliká spokojenost,úžasný přistup skvěla komunikace a velmi doporučuji protože pan doktor je opravdu precizní ve svém oboru.
E.
Arogantního lékaře jsem navštívila jako ordinaci pro léčbu hojení ran s hnisavou opakovanou ránou na noze - bércovým vředem. Nehodlal mi udělat stěr z rány, zkrvavil ránu a do rány jsem dostala vždy přípravek se stříbrem, přestože jsem říkala, že mám alergii už jen stříbrné náušnice. pro velké bolesti v ráně 24 h trvající byl přípravek vyměněn opět na bázi stříbra. A tak dokola 2 měsíce, až mě p. doktor "vyšoupnul", ať si najdu jinou pomoc, že neví, co se mnou. Po dlouhé době až nyní mi na kožním provedli stěr z rány, mám bakterii Pseudomonas aeruginosa, takže stříbrné zábaly byly úplně neúčinné, potřebuji specifické antibiotikum. Mrzí mě, spíše jsem hodně zklamaná a smutná ze ztráty 2 měsíců v bolestech, kdy mohla noha být zaléčena a rána se nemusela zvětšovat. Není přece možné každého pacienta léčit stejně.
JC
Nevenoval pozornost co mu řikate a Arogantni chovani .Řekl mě když jsem měla připominky a otázky ke svem zlomenině že ho to nezajimá a že od zítra jde na dovolenou že nema chut nic řešit a ať jsi to jdu řešim jinde nebo za tyden ..Žadná možná diskuze o lečbě. Naproto neprofesionálni přistup.Po dvou tydnech ma rezave bolesti ,opakujici se necitlivost ,mravenceni v prstech ale tyto informace ho nezajimaji.Rozhodla jsem se zvolit jsi jineho doktora
FH
Velmi nepříjemné chování, pacient má pocit, že pana doktora obtěžuje. Zlomeninu ruky by prý léčil a fixoval jinak, ale když mi to dali v nemocnici do ortézy, tak s tím on nic dělat nebude. Kontrolní rtg neprovedl, bylo by to prý zbytečné, RHB neuznává, doporučil mi po měsíci sundat ortézu a brát 3x denně brufeny, počkat půl hodiny a pak přes bolest zvedat zlomenou ruku. Když jsem jeho zprávu na 2 řádcích odnesl obvodní, doporučila mi, abych k tomuto doktorovi už nikdy nechodil.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze