Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
i.karin
Jediné, co se dá vytknout je velmi dlouhé čekání v ordinaci, i když jsem objednaná. Pravda je, že jsem takhle dlouho čekala I u ostatních zubařů, ale pouze u paní Kaiserové se to vyplatí. Péče je naprosto perfektní, ceny jsou úměrné kvalitě výkonů a materiálu.
Lucie
Paní doktorku mohu jen doporučit, skvělý přístup a šetrné ošetření. Vždy jsem měla panickou hrůzu ze zubaře a k paní doktorce se vždy těším :-)
Pavlína
Bohužel jsem i s celou rodinou od paní doktorky odešla jinam.I přes objednání jsme pokaždé čekali neúměrně dlouho (několik hodin).Považuji to za neúctu k pacientům.Přesto je paní doktorka velmi dobrý lékař.
Váš účet byl odstraněn
Odvedená práce je opravdu velmi kvalitní, ale to čekání (pokaždé tak hodinu a půl) a vysoká cena materiálu mě donutili přejít jinam. Paní doktorka je celkem milá, někdy na můj vkus příliš "ukecaná" a zvděvá, ale někomu to může připadat jako kladná vlastnost. Sestry se tam často střídají, ale s žádnou jsem neměla žádný zásadní problém. Zdravotní sestra Míša je ze všech nejpříjemnější, tu jsem si oblíbila.
Hradecký Votrok
Velice kvalitní práce, pečlivá. Luiso, jen tak dál!
The best lékařka na světě :))
Výborný přístup, bezbolestné ošetření. vyzkoušela jsem už hodně zubařů, ale nikdo se nevyrovná paní doktorce. Naprosto spokojena. Jediné, co je negativní, je to čekání, ale za tu kvalitu ošetření to stojí.
Dlouho čeká i objednaný známý. Kvalita práce výborná. Pečlivost i přes časté rozptylování nesouvisejícími agendami.Cena odpovídá kvalitě materiálu a pečlivosti práce.
pacientka z HK
Dobré ošetření a není drahé
profesionální, hodná, pečlivá, skvělá práce