Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Jitka K.
Na doporučení kamarádky, která paní doktorku Záhořovou navštěvuje řadu let jsem se k ní také objednala. Paní doktorka kromě chirurgie hlavy a krku se zabývá i estetickou medicínou. Minulý týden mi paní doktorka na Poliklinice Na Národní aplikovala botulotoxin a kyselinu hyaluronovou. S výsledkem její práce jsem nad míru spokojená. Paní doktorka je obrovská profesionálka s citem pro estetiku. Dokonce i mé okolí vidí rozdíl a hodnotí, že vypadám o 10 let mladší :-). Moc děkuji a všem vřele doporučuji!
tydlikova
Paní doktorka je velmi milá a příjemná dáma,snaží se klientovi poradit, nikoliv však něco vnucovat. Mohu doporučit.Vypadá to, že pracuje dobře, má zkušenosti,sama na sobě zkouší nové přípravky.
Lucie Svejkovská
Velice nespokojena u pani doktorky jsem byla a zakrok se nezdaril. Rekla mi ze za 3 mesice mam zavolat a udelame to znovu. Od te doby nezveda telefon.
Vendy.T.
Tímto bych chtěla velice poděkovat paní doktorce Záhořové za skvělou péči a naprosto perfektní přístup.Jsem její klientkou už několik let a opět jsem nadmíru spokojená.Paní doktorka je nejenom odborník na pravém místě,ale i estét,který ví přesně,jak má co vypadat,aby to bylo přirozené.Nikdo neví čím to je,ale všichni mě chválí,jak mi to sluší.Jsem neskutečně spokojená a cítím se skvěle...mohu ji vřele doporučit..a není to jen velmi dobrá paní doktorka,ale i velice fajn clověk.
Tuháčková Vendula
Výborná paní doktorka..a zároveň velice milý člověk...vždy na sobě pozoruji neuvěřitelné výsledky! Velmi doporučuji!
MUDr. Michal Hornicek
Skvela, velice vzdelana lekarka. Drzi krok s novymi postupy a objevy.
Petr Tomandl
Výborná lékařka a velmi milá dáma, vřele doporučuji. Mimochodem nechápu jak by mohla brát úplatky, když pracuje na soukromé poliklinice...
J. Mikolášová
MUDr. Záhořová je vynikající odborník, navíc s neuvěřitelně milým a lidským přístupem k pacientovi. Mohu jen doporučit.
Upravit nebo spravovat profilOtorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Otorinolaryngologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze