Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolíCeník
Kateřina Macháčková a Petr Zamiška
Z celého srdce děkujeme za neskutečnou péči, profesionalitu, odbornost, ochotu a hlavně lidskost...i v posledních chvilkách našeho pejska. ❤️
k.k.zr
Personál je velice ochotný a vstřícný.Pan Mikoška je opravdu odborník,který mě už mnohokrát pomohl. A velice si vážím toho,že je ochotný přijmout pacienta i mimo svou pracovní dobu.I finančně je vše přijatelné.
Děkuji celému týmu,který dělá vždy maximum.
jajulka.d
Co se týče péče ze strany pana doktora Mikošky, nemohu si stěžovat. Ovšem co se týče paní, která tam stříhá pejsky - potřebovala by vyměnit! Všechny pejsky střihá stejně bez ohledu na přání a důrazný apel páníčka, jak by to mělo vypadat! Ještě ke všemu zachází s pejsky dost nešetrně - moji fenku téměř přiškrtila na obojku, na který se přivazují pejsci již ostříhaní! Zde tedy rozhodně nestříhat!
Robert Slavík-Eistert
Dobrý doktor, který netahá lidem peníze s kapsy
klarazdenkova
Výborná péče, laskavý personál, velmi ohleduplné jednání. Byli jsme velmi spokojeni a všem vřele doporučujeme.
Jan Trapl
Nejlepší veterinární péče a kinologické poradenství s jakým jsem se ve své dlouholeté praxi v chovu loveckých psů setkal. Cenový aspekt při veterinárních zákrocích byl brán ze strany dr Mikošky jako druhořadý.
Bezvadná péče, ohleduplné jednání se zvířaty i majitelem.
Mohu jen doporučit.
J. Pišková Klatovy