Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
PZ
Pan doktor mi předepsal antibiotika i když mou diagnózu neznal a jen odhadoval. Bylo mi vážně špatně, ale nechtěl mi odebrat ani krev a poslal mě domů.
Když se můj stav nelepšil, spíše naopak, musela jsem si trvat na svém aby mi krev odebral, jinak by tak snad ani neučinil. Myslím si, že je to základní úkon, který by doktor měl dělat automaticky a né, když má pacient pocit, že je to jeho poslední chvilka. Mé výsledky byly samozřejmě katastrofální, což se mělo řešit už při mé první návštěvě a né až o několik dnů později. Myslím si, že by se nad sebou měl zamyslet, jelikož někdy může jít pacientovi vážně o život a tento přístup by mohl někoho přivést tam, kde skončit ještě nemusel.
M.H.
Vyslechne, poradí, pomůže. Odborník na svém místě. Řeší vše citlivě a jak ma. Diky bohu, že s každou diagnózou pacienta neposila po všech čertech, pouze v nutných případech. Mohu pouze doporučit.
sisinaa69
Nejhorší "doktor" jakého sem kdy potkala!! Arogantní,diagnózy střílí od stolu,není schopen vypsat zadanku! Tento "doktor" by měl okamžitě vrátit diplom!! Neustále si stezuji na zdravotní problémy ale nic s tím nedělá!! Vysmívá se mi tak akorát do obličeje!! Přednější jsou pro nej stáří lide podle něj mladým nic být nemůže! Konečně od něj prechazim pryč ! Uz nikdy víc! NEDOPORUČUJI!!!!!
Jana
K panu doktorovi Koudelkovi chodím 20 let a jsem s jeho léčením i přístupen naprosto spokojená. Nikdy mne nenapadlo lékaře změnit. Dnes už k němu chodí i mé dvě dospělé děti.
Petr J
Jsem s panem doktorem spokojený. Že podle některých problémy bagatelizuje je podle mě správně. Má přece jen mnoho let praxe a není nutné každý problém řešit léčebným postupem.
R Štympl
Pan doktor Koudelka dokáže pacienta poslouchat a určitě pro něho udělá vše co je v jeho silách.Není pro něho žádným problémem poslat pacienta ke každému specialistovi.Po mnoha letech jsem u něho nadmíru spokojen.Jeho setra je příjemná a odborník na svém místě.
Je to můj praktický lékař řadu let a jsem s jeho prací nadmíru spokojen. Odborník na svém místě, empatický. Doporučuji!!!!!!!
Neochotný,arogatní,problémy bagatelizuje....raději jsem přešla jinam. Neporadí v ničem....ba naopak vyjadřuje výsměch a opovržení.Když jsem přešla,nereaguje ani na pozdrav a to jsem byla jeho klientkou přes 15 let.
Nenaslouchá pacientovi, téměř pololeže v křesle vyjadřuje lhostejnost. Po upozornění na speciální problém nedoporučí ke specialistovi, ale sám záležitost banalizuje. V mém případě jsem se po téměř 5leté anabázi dostala na imunologii a úžasná PANÍ LÉKAŘKA mně dosud dává dohromady.
Jaroslav P. Přerov
Velmi pěkný přístup z lidského i odborného hlediska.