Betulda
K paní Zapletalové chodíme pravidelně každý půl rok celá rodinka už od mého narození a za sebe musím vyjádřit maximální spokojenost. Doktorka je již zralá paní, která má zkušenosti a na každé návštěvě s námi komunikuje téměř přátelským způsobem =) Neměnila bych, protože se žádné návštěvy u ní bát nemusím =)
Jak jsem pročítala hodnocení, je chování a přístup paní doktorky individuální ke každému jinak. Mé dojmy jsou spíše negativní. Předchozí zubní lékař mi vždy vysvětlil co mi bude dělat. A hlavně používal rukavice, což mi vyhovovalo více než holé ruce. Je toho více, s některými negativními příspěvky naprosto souhlasím.
Nedoporučuji.Byl to ten nejhorší zážitek v mém životě.Bere pacienty jak na běžícím pásu.Nepřistupuje k nim,jako k lidem.Nejraději by vše vyvrtala,vyškubala.Problém neumí sdělit jemněji,ale natvrdo.Zuby mě bolely ještě týden a co mi zaplombovala,tak ¨špatně.:-(
Monika B.
Rozhodně nejlepší zubní lékařka, se kterými jsem kdy měla nějakou zkušenost. V klidu hledá příčinu problému, věnuje pacientovi dostatek času. Rozhodně nepociťujete, že byste v ordinaci "dlouho překážel" a že už byste měl konečně uvolnit místo dalšímu. Opětovné vrtání bolavého zubu nechává až jako poslední možnost léčby, snaží se hledat i jiná řešení. Svou práci odvádí zodpovědně.
je good
Nágl František
Byl jsem v dlouhodobé péči MUDr. Kvapilové v a.s. Rieter Ústí nad Orlicí , která ale v této firmě se svojí ordinací , skončila a to výpovědí ze strany pronajímatele . A mě vznikl problém . Kam se svými , zuby . Nebyl jsem asi sám a tak mé návštěvy zubních lékařů v Ústí nad Orlicí , kde jsem se snažil přihlásit , končily slovy : Nebereme , máme plno .
A tak až sestřička na Galenu u paní MUDr. Zapletalové hezkým hlasem řekla : To víte , že vás vezmeme , na kdy chcete objednat ? Máte něco bolestivého ? Spěchá to ? A tak jsem už téměř rok v péči paní MUDr. Zapletalové , která je , podle mého názoru , skutečný profesionál , který se pacientovi maximálně věnuje . A to je dobře . A já se na ni skoro ani nezlobím , že mi hned , po druhé návštěvě , vytrhla dva zuby .....Bylo to asi potřeba .
PS : ale ty dva zuby už mám nový , dokonce jich mám nových víc a manželka mi řekla , že mi
to tak neslušelo , ani s pravými .... Díky , paní doktorko !
Barbora
MUDr. Zapletalová je milá a ochotná paní a zubařka profesionálka, věnuje se pacientovi se zájmem a nebere je jak na běžícím pásu, jen aby stihla co nejvíc na úkor kvality. Mám z ní dojem, že se snaží být stále ,,v obraze" a zajímá se o moderní léčebné postupy. Neřeší každou citlivost zubu bezmyšlenkovitě jen plombou (jako mnozí jiní), ale snaží se hledat vhodnější postupy. I sestřičku chválím, je také příjemná. V čekárně člověk sice většinou stráví hodně času, ale s tím se dnes musí počítat asi všude.
Michal K.
Já ji taky doporučuji a svěřím svůj chrup do její péče. Je na mne moc hodná./ A to se moc zubaře bojím./
Neprašová
S paní doktorkou jsme celá rodina velmi spokojeni.