přijímá nové pacienty

Odhadovaná doba odpovědi:
Logo

Hviezdoslavova 1600/6, Praha 4, Praha 149 00

!DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ!
Pokud jste objednaným pacientem a nemáte trvalé bydliště v Praze, vytiskněte si prosím před svou cestou k nám FORMULÁŘ PRO CESTY MIMO OKRES a vyplňte jej.
Zde odkazy ke zkopírování:

1 200 Kč

Od 120 Kč

1 200 Kč

Poliklinika Litochleby

Cílem terapie v mé ordinaci je najít zdroj bolesti, efektivně jej léčit a odstranit během několika málo návštěv. Součástí terapie je podrobné vysvětlení problému, jak ho léčit, odstranit a v neposlední řadě, jak mu předejít i v budoucnu. Mé dlouholeté a bohaté zkušenosti s McKenzie metodou mi ukázaly, jak tato metoda umí rozklíčovat bolesti pacienta a najít efektivní cestu k úzdravě i tam, kde obvyklé terapeutické postupy nepřinesly očekávaný efekt.

Těším se na vzájemnou spolupráci s Vámi!

Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Velmi profesionalni pristup s perfektnimi znalostmi, vzdy dukladne projde cely zdravotni stav od zacatku aby nasla pricinu. Vrele doporucuji!

F
Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

dlouhodobě jsem trpěl bolestmi v oblasti ramene a krční páteře. Byl to důsledek dlouhodobé práce a sezení u PC. Bolesti dosáhly takového stupně, že jsem již nemohl spát. Můj syn mně doporučil paní Mgr. Švarcovou, kde byl též na úspěšné terapii. Učinil jsem tak právě před 5 týdny. Stal se zázrak! Bolest ustoupila a já mohu opět plnohodnotně žít. Za to vše patří dík paní Mgr. Švarcové. Pozorně se mnou vše probrala, vysvětlila, procvičila a s sebou domů jsem dostal „balíček cvičení,“ která aplikuji každý den.
Máme-li kdokoliv nějaké podobné problémy, mohu paní Švarcovou jednoznačné doporučit. Je to erudovaná, milá a sympatická paní. Paní magistro, děkuji Vám za pomoc.
S úctou a poděkováním
František Ochrana.

Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Jsem zatím moc spokojena, jsem zvědavá na účinnost terapie

Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Ludmila Švarcová řeší problém v souvislostech celého těla. Hledá nejschůdnější možnosti, jak pomoci, nic nedělá přes bolest. Má velmi citlivý přístup k pacientům. Velmi ji doporučuji.

Umístění: Poliklinika Litochleby

Fyzioterapeutka na svém místě. Její odborné známosti mi opravdu pomáhají se připravit na operaci.Lokaluta dostupná, čekací doba krátká, ordinace vybavena na rehabilitace. Nemám opravdu co vytýkat. Člověk na svém místě.

F
Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Velmi podrobně všechno vysvětleno. Byl jsem moc spokojený. Jsem zvědavý na výsledky. Zatím velmi spokojený

O
Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Rychlé objednaci termíny, dostatečné vysvětlení, zadání cvičení. Návštěvu určitě zopakuji.

Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Dobré zkušenosti v rámci dosavadních zkušeností. Velmi podrobný přehled a zkušenosti v oboru a snaha pomoci na prvním místě. Děkuji za neotřelé poznatky a nasměrování správným směrem. Nyní je to na mě. Vyzkouším nové poznatky a určitě naplánuji další kontrolu. Všem doporučuji!

N
Umístění: Poliklinika Litochleby vyšetření pohybového aparátu

Velmi velmi velmi příjemná paní doktorka, důsledně se mě na vše vyptala, vyšetřila mě, našla způsob jak mi ulevit a ujistila se, že ji dam vědět nejen když by se něco nelepšilo, ale i když bude vše jak má, krásný starostlivý přístup. Opravdu velmi milá návštěva.

Umístění: Poliklinika Litochleby fyzioterapeutická konzultace

Kdyby takto vypadala kazda navsteva u lekare... Vyborna komunikace, snaha zjistit maximum informaci, ktere mohou zdravotni stav ovlivnovat, ochota, laskavost, velky prostor pro subjektivni pocity pacienta, snaha o detailni vysvetleni zadoucich efektu u kazdeho provadeneho ukonu, ani spetka "lekarske arogance", presne dodrzeni nastavene ceny. Mohu jen uprimne podekovat! A doporucit, samozrejme.

Odpovědi

29 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, cítím větší bolest uvnitř levého stehna, při jakémkoliv pohybu. Občas na pár vteřin odezní. Co by to mohlo být, případně jak to řešit? Cca před dvěma týdny jsem měl zvýšenou fyzickou aktivitu a od té doby mě trochu bolí záda vlevo, v bederní části. Může to mít souvislost? Děkuji.

Dobrý den, Z mých letitých zkušeností tyto dvě lokality bolesti - tedy bederní páteř a vnitřní stehno spolu souvislost mít mohou.V takové chvíli je potřeba vyšetřit jak bederní oblast tak vnitřní stehno v rámci mechanické diagnostiky a terapie, najít, kde je zdroj bolesti, aby se obě lokality bolesti uvolnily.

Přeji hezký den, Ludmila Švarcová

Mgr. Ludmila Švarcová

Dobrý den, začal jsem před měsícem chodit do posilovny teď se mi po každém tréninku zad rozběhne bolest u levé lopatky, mám už dlouho hodně vystouple lopatky takže to možná může být tím, dá se to nějak protáhnout nebo musím k doktorovi?
Děkuji.

Dobrý den, bolesti u lopatek jsou dost často spojené s možností, že máte přetíženou krční páteř, která s rámci posilování může být znovu namáhána např. v neideálním úhlu. Souvislost s bolestí lopatek a jejich "vystoupnutím" se zatím vědecky nepotvrdila a je tedy důležité spíše projít diagnostickým vyšetřením, aby jste věděl, odkud bolest pramení.
Přeji hezký den, s pozdravem Ludmila Švarcová

Prohlížet všechny odpovědi