Nejlepší paní doktorka u které jsem kdy byla :-) Vždy jsem se zubařů bála, už od malička a k paní doktorce se naopak i docela těším :-) Je to žena na svém místě :-)
moje zkušenost s paní doktorkou je naprosto vynikající. Paní doktorka je dokonalý profesionál navíc je milá, vstřícná a hlavně vše vysvětlí. Čekací doba na objednání je krátká a když jste objednaní na deset hodin tak už v deset sedíte v křesle. V okolí paní doktorka nemá konkurenci.
Paní doktorka má perfektní přístup k dětem.Chodím k ní se svými 3 dětmi již od malička a přestože se vždy předem bály, odcházely s usměvem a opravenými zoubky. Všem mohu jen doporučit, paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné a vše dopředu vysvětlí a se vším poradí. Nedovedu si představit, že by jsme chodili někam jinam.
Paní doktorka je vždy vstřícná, hodná s ohleduplným přístupem. A co je nejdůležitější umí to výborně s dětmi.
Katka
Velice příjemná paní doktorka ke které se nebojím chodit,pokud je nějaký problém tak ho dokáže vyřešit a pacientovi pomoct.Jsem velice spokojená.
T
Velice přijemná a usměvavá paní doktorka, která dokáže uklidnit už ve dveřích. Je opartná a vždy když jsem byl na kontrole či s nějakými problémy, tak jsem odcházel spokojen a vracel se nejdřív až na další preventivní prohlídku. I přes to, že se zubařu bojím jak čert kříže, tak na vyšetření zde už dokáži chodit bez panické hruzy:)