Hana S.
Po dnešní návštěvě paní Sophové se nedivím, že je kolem tolik lidí, co se bojí zubařů!!! Hned po "ošetření" jsem požádala o vyřazení z její evidence pacientů. Paní doktorka mne vrtala a na mou žádost o umrtvení před vrtáním namítla, že injekce by bolela více. Od předchozích zubařů vím, že se dá injekce píchnot i s citem (což paní zubařka na základě jejího argumentu zřejmě neovládá). Bohužel vrtání bolelo a paní doktorka a její sestra neváhali použít sílu a přidržet si mě, když jsem se chtěla bránit. Připadala jsem si jako malé dítě, co je bezmocné a ještě k tomu si musí pokorně vyslechnout rady abych se štípla do kolene, že v životě budou ještě horší bolesti a že kdybych nepřišla po roce, ale po půl, nemuselo to být tak nepříjemné. Ne nemuselo, ale paní doktorka mi to asi musela demonstrovat, aby jí neutekly peníze a spořádaní pacienti chodili opravdu každý půlrok. Na štěstí už nežijeme ve středověku(což mám pocit že paní doktorka ještě nepochopila) a máme možnosti. Toho hodlám využít a věřím, že najdu zubaře, co se umí do pacienta vcítit a nehodlá mu zvyšovat práh bolesti proti jeho vůli.
Lenka
Paní doktorku NEDOPORUČUJI!!! Byla jsem u ní na vytrhnutí osmiček. Rok mě k tomu přemlouvala, že je to strašně důležité, aby šly pryč a když jsem se odhodlala, tak doktorka zrovna telefonovala s kamarádkou a domluvily se, že se sejdou za chvíli, tak mě ani nevzala a řekla, že když to nebolí, neni potřeba něco dělat. Jinak každá plomba od ní vypadla. Doktorka je hodně na peníze, NEDOPORUČUJI!!!
Paní dpoktorka Sophová má lidský přístup k pacientům. Nemá zbytečnou přednášku o špatné ústní hygieně jako předešlá lékařka, když zubní kámen nením špatnou hygienou, ale složením slin v ústech. Zrovna tak hrazení úkonů odpovídá zákroku který provedla a který nemá hrazený od pojišťoovny. Předešlá lékařka si snad účtovala nejen datum ale i rok. Toto skutečně od paní doktorky Sophové nehrozí. Je super!!!!
Magda Králová
Paní doktorka Sophová je výborná zubařka, vždy jsem se zubařů bála, ale po přihlášení do její ordinace už strach ze zubařů nemám. Je velmi milá, vše vysvětlí a je velmi jemná, ani nevíte, že Vám něco dělá. Takových zubařů by mělo být více!!!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze