Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
by JUK
vždycky všechno OK ... kdysi mi zachranila život když mě poslala kvůli bolestem hlavy a zad ke specialistovi a na CT a magnetickou rezonanci, tam mi našli v mozku nález a později operovali ...
franta vopršálek
K pani doktorce chodim uz roky. Obcasse stane, ze mi neco vytkne, ale chapu to. Ona je lekar, ne ja. Proto se kvuli takovym vecem necilim. S pani doktorkou i jeji strickou jsem byl a doufam, ze i budu. I s jejim obcasnym zaskokem, doktorkou Frankovou, jsem taktez spokojen.
Jiří Barták
Děkuji za lidi, jako jste Vy i Váš personál. Oceňuji bohaté zkušenosti a lidský přístup. Přeji Vám pevné zdraví.
Hana P.
Velmi si vážím vstřícného přístupu paní doktorky i její sestřičky. Jsem naprosto spokojena a rozhodně bych neměnila.
LK
Doktorka Sedláková je pečlivá, ochotná a především velmi zkušená lékařka. Chovám k ní naprostou důvěru a vřele tohoto odborníka doporučuji!! Musím také ocenit i vybavení ordinace - EKG, přístroj na měření CRP a srážlivosti krve. Děkuji!
p.N. Hrušková
Každý jsme od přírody jinak protivný...říká se. Stane se, že si s někým nesedíte.....ALE!!!!! Mrzí mě to ale tato doktorka - praktická (ta co nám má být ze všech lékařů nejblíže)mě přímo ochromila svým chováním!!!! Přecházela jsem k ní od své dětské lékařky na doporučení kamarádu - mluvili o ní vždy moc hezky, oslovení ,,naše Liduška,, mě přesvědčilo, že když ji budu potřebovat bude fungovat alespoň jako praktik profi, tedy alespoň s nějakou slušností. Nikdy ji ale nezapomenu její přístup - jednou se stane - já měla to ,,štěstí,, že pokaždé!!!!!!!! Bohužel, sestřička nebyla jiná!!!!
Moje téměř celoživotní lékařka. Velmi přívětivá, má moji stoprocentní důvěru. Její zdravotní sestra je rovně velmi příjemná osoba, pečlivá a šikovná ošetřovatelka. Tuto dvojici bych neměnil za jinou ordinaci.
Paní doktorku mohu jen doporučit. Pečlivý odborník v profesi.
S paní doktorkou jsem velice spokojená... je velice laskavá a rozumí i lidské stránce léčby.
Je to super lékařka,nic neponechá náhodě,je velmi příjemná a hlavně svědomitá
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně