Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
H.petra20
Pani doktorka je skvela chodila jsem k ni ja a ted i muj 6lety syn. Vzdy vse ok. vse radeji proveri 10* nez aby neco zanedbala. Za me ma 100%
Daniela
K paní doktorce jsme šly na 1. kontrolu po narozeni dcery.Mala nepribirala tolik co měla, a tak jsem dostala rady ve stylu: kojit max 10 minut nebo si z vás udělá dudlík,dejte ji flašku,aby se naučila sat,prsa nestridat,kupte ji UM. Se slovy : "znám jednu maminku, který se takhle podařilo rozvojit", se s námi rozloučila.Zkratka rady "nad zlato",jak se nerozkojit. Naprosto vystresovana jsem si pozvala laktacni poradkyni,která radila (na základě poznatku z laktacni ligy) vše naprosto obráceně než paní doktorka... Dceři je deset měsíců a stále kojim, protože jsem nedala na rady paní doktorky Šedivé.
veronika
prptože za ni mužete s každym problemem a ona to vysvětli třeba 10krát všem maminkam bych ji dopiručila doopravdy skvěla doktorka
Od malička jsem k paní doktorce chodila a mohu potvrdit, že v MB nemá konkurenci. A společně se zdravotní sestřičkou Tvoří dokonalý tým v péči o děti a dorost.
Paní doktorka i sestřička jsou báječné a trpělivé. Kluci tam chodí bez problému a ještě si v ordinaci popovídají. Přesto, že jsme se přestěhovali, lékařku jsme nevyměnili, jsem víc než velmi spokojená.
K paní doktorce Šedivé jsem chodila již jako malé dítě a pro velkou spokojenost sem chodím i s mou dcerou. Je to nejlepší dětská doktorka v Mladé Boleslavi. Lenka
neni jedinej duvod si stezovat, skoda, ze uz musim prejit k jinemu, 100% pani MUDr.Šedivou doporučuji
Takových doktorek a sestřiček by mělo být víc. Ale jsem ráda, že my máme ty nejlepší na světě. Myslím tím paní doktorku a sestřičku. Vždycky nám všechno vysvětlí, poradí a ještě si tam člověk krásně popovídá.
A.G.
Trpělivá, milá, lidská, profesionální. Nikdy nic nezanedbá,raději prověří.
Kopalova
pani doktorka je supr človek a pravem je nejlepši a sestrička taky supr.Doporučuji
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mladé Boleslavi
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Mladé Boleslavi
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mladé Boleslavi