Renomovaná léčitelka a terapeutka se zahraničním přesahem.
Jsem léčitelka a terapeutka s celostním přístupem k člověku. Mám 12ti letou praxi jako psychoterapeutka v psychiatrické léčebně na oddělení závislostí. V soukromé praxi pro celostní léčbu duše i těla kombinuji klasickou psychoterapii s alternativními přístupy. Věnuji se muzikoterapii, taneční terapii, arteterapii, meditacím,… Pořádám semináře osobnostního a duchovního růstu. Mám individuální přístup ke každému člověku.
Malý střípek mojí práce je zachycen v dokumentárním cyklu Když v tom jedou ženy, jehož režisérkou je Theodora Remundová. Tento dokument je v archívu ČT.
Moje studium na pražské psychoterapeutické fakultě, absolvování seminářů a hlavně praxe mě přivedly k současnému způsobu práce s lidmi, kteří mají problémy duševní (deprese, úzkosti, chizofrenie,…) či tělesné (rakovina, epilepsie,…). Pracuji s jednotlivci, páry i celými rodinami.
Odborná praxe:
3 roky Sluneční vítr - centrum celostní terapie
12 let v PN Bohnice - terapeutka na odd. závislostí - skupinová, individuální, a rodinná terapie
V léčebně jsem také vypracovala komplexní terapeutický program (muzikoterapie, taneční terapie, arteterapie, relaxace,...), vedu kurzy asertivity.
Studovala jsem Pražskou psychoterapeutickou fakultu, absolvovala jsem supervize
pod vedením MUDr. Valentové a u PhDr. Henkové.
Odborná praxe:
3 roky Sluneční vítr - centrum celostní terapie
Studovala jsem Pražskou psychoterapeutickou fakultu, absolvovala jsem supervize
pod vedením MUDr. Valentové a u PhDr. Henkové.
Individuální psychoterapie
Skupinová psychoterapie
Zobrazit ostatní profily lidových lečitelů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Publikace a články
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Ludmila Pražáková? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Lidoví lečitelé v okolí