Zobrazit ostatní profily gastroenterologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Dnes na doporučení prakt.lékařky-napodruhé(poprvé viroza),jsem absolvoval kolono/vyšetření.Absolutně bezvadný tým,jak sestřičky tak i velmi sympatická paní doktorka.Po tzv.sedaci jsem samotný zákrok prakticky ani nezaznamenal a paradoxně se mně ani vstávat a opouštět ordinaci nechtělo......Opravdu: SKVĚLÝ,VTŘÍCNÝ tým!!!
Po 14.dnech mně p.doktorka oznámila uklidn'ující zprávu-histologické vzorky v pořádku.
Paní doktorka velmi milá, blonďatá sestřička také. Milý a chápající přístup.Vse v naprosté pohodě. Zákrok bezpolestný.
P. Dejnožková
Paní doktorka je takový anděl mezi lékaři. I její sestřičky jsou moc milé.
Zákrok na jedničku, komunikace, objednací lhůty krátké. Prostě tam je svět ještě v pořádku.
Jakkoli jsou tato vyšetření nepříjemná, ony se snaží, aby se pacient cítil co nejlépe.
K paní doktorce Paulů jsem se objednala na základě žádanky od praktického lékaře na gastroskopii. Sestřičky telefon zvedají okamžitě a jsou moc milé. Objednání bylo velice rychlé oproti ostatním gastroenerologickým ordinacím. Paní doktorka mi vše krásně vysvětlila před zákrokem a pak zákrok profesionálně a hlavně bezbolestně provedla. Hned po zákroku mi byly zděleny informace a po 10ti dnech jsem si zavolala na výsledky histologie. V čekárně jsem čekala jen pár minut (cca 10min). Ráda doporučuji paní doktorku všem ostatním.