Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Jája Zajíčková
Paní doktorka je naprostý profesionál a erudovaný lékař. Má úžasně milý přístup k dětem a rodičům vždy vše pečlivě vysvětlí. Rozhodně doporučuji všem rodičům, aby se jejich dět staly jejími pacienty
Paní doktorku jsem doposud považovala za dobrou lékařku. Dnes si však nejsem jistá,zda její doporučení léků, zejména od firmy Bionorica nesouvisí více s propagací, nežli nutností tyto léky na bylinné bázi užívat.
Já jsem k paní doktorce chodila už jako dítě a teď, když mám vlastní jsem moc ráda, že ještě ordinuje. Vždy vše vysvětlí, zodpoví mé otázky a já jsem jí moc vděčná za cenné rady. Mohu ji jen doporučit
K paní doktorce jsem chodila se svými sestrami jako dítě, teď k ní chodím se synem a dcerou jako maminka. A paní doktorka s náma už vyřešila spoustu zdravotních problémů, je trpělivá a vždy nám vše vysvětlí.
Paní doktorku rozhodně doporučit nemohu. Odešla jsem od ní, protože u dcerky nerozeznala několik problémů, ačkoliv jsem na ně upozorňovala.
josef daniel
velmi hodná paní doktorka doporučuji všem kdo hledají skvělého doktora pro děti
Hlaváčová
Tuto lékařku jsem vyhledala na doporučení známých a nelituji. odešla jsem s dítětem od jiného lékaře, který nepoznal u mé dcery rozvinutý zápal plic. Paní doktorka je profesionální, pečlivá, obětavá.
Paní doktorka je velice příjemná a děti ji mají rádi, stačí hodnocení naší Anet, když se jí něco nezdá "mám teplotu jdem k paní doktorce", tato důvěra asi mluví za vše. Moc ji děkuji za trpělivost a doufám, že do důchodu nebude pospíchat. Ing. Irena Rábelová
Paní Nedvědová je vynikající doktor.Chodila jsem k ní jako malá spolu se sestrou a bratrem.Dnes mám dvojčátka a jsem moc ráda,že k ní můžeme chodit.Je velice objetavá,k dětem citlivá a myslím,že za svou praxi dost zkušená.s pozdravem Śpičková Petra
Šimečková
Jsme s ní velice spokojená. Škoda, že už k ní nemůžu chodit. Ale až budu mít dítě a ona nebude v důchodu, určitě s ním budu chodit k ní.