Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
AT
Bohužel nemohu doporučit. Ve 23 letech mi byla vytržena šestka vlevo dole (stomatochirurg odhalil zanesené kanálky). Kvůli nedostatku zubařů jsem u doktorky zůstala. Po pěti letech mi bylo nabídnuto předělání šestky vpravo dole z amalganu na bílou plombu. Po čtrnácti dnech se pod zubem objevil zánět, ten mi byl asi po čtyřech návštěvách vyléčen a zub zalepen znovu amalganem. Vyhozených 1600,- Kč. Po zkušenosti s mojí již neexistující šestkou jsem zbystřila a díky novému bydlišti jsem zubaře změnila. Za pět dvanáct mi moje nová paní zubařka zachránila druhou spodní šestku před vytržením. Nemluvě o tom, že mě čeká předělání minimálně dalších třech zubů, kde mám nedostatečně vytvarované výplně. Dle mého názoru by si předchozí paní doktorka měla zúžit okruh pacientů a každému by se měla více věnovat. Po dírách v puse v necelých třiceti letech nikdo netouží.
za zdravé zuby
Vezměte nohy na ramena a hledejte si jiného zubaře, zde kvalitu nenajdete a časem vás pak zuby budou stát velké peníze. Já našla skvělého zubaře a oprava zubů po této zubařce mě něco stála, ale nyní je to super a novému zubaři důvěřuji. Zde by paní zubařka řešila vše vytržením, nečistí důkladně kanálky a pak časem přijdete o zub a zbytečně investujete do korunky. Jsem ráda, že mi to donutilo hledat kvalitního zubaře.
htkaspar
Ing. Kašpar František
Vážení přátelé, u paní doktorky Moravcové vč. její sestřičky, není opravdu co řešit. Je mi 77 roků a už jsem lecos zažil. Byl jsem v této ordinaci poprvé. Vytržení zubu (osmičky) a současně oprava kazu (na sedmičce) bylo naprosto pohodové. K tomu je naprostou samozřejmostí příjemné a vstřícné jednání. Moc děkuji!
l.josef
bohužel nemohu dat kladný příspěvek všechny plomby i placené, časem vypadnou!cca po 3 měsících i dříve! i korunka odpadne hned 2 den!!
Žanet P.
Kdyby bylo hodnocení bez hvězdy tak ho dám. Doktorky výkon je nulový, v těhotenství se mi kazily zuby což je z cela normální.. Doktorka mi všechny zuby vyvrtala dala mi tam plomby.. každá má návštěva u ní skončila po dni maximálně po dvou dnech na pohotovosti kde jsem měla šílené bolesti pořád neustále zánět dásní a podobně. Pak už stačilo kousnout jen do slané tyčinky a zuby se mi lámaly... Po porodu jsem tam zašla s tím že to bolí a jestli mi je dá nějak do pořádku... Doktorka se podívala,udělala rentgen a řekla ,že zuby vytrhne a pokud mi vyroste osmička tak se to možná srovná a možná tam nebudou díry.... Tím mne hodně šokovala !! Přece nebudu mít ve 23 letech díry!
Toto mi bylo řečeno v Lednu že zuby vytrhne a pozor termín mi dala na Půli dubna.... takže kdybych ji poslechla trpím bolestí další 3 měsíce a nemám zuby. Díky Paní doktorce Jsem si našla špičkového zubaře který mi zuby zachránil a ještě má ordinaci blíže :-). Takže Paní doktorce vlastně Děkuji!!!
Modrovská
Paní doktorka má velice citlivý přístup nejen k dospělým klientům,což potvrzuje můj manžel,ale i k dětem.Můj syn paní doktorku zbožňuje za její klidný a milý přístup.Zuby mého syna nejsou žádná sláva,ale díky dokonalé péči určitě všechno dobře dopadne.Nedám dopustit ani na sestřičku,která je vždy příjemná a usměvavá.Tak si představuji profesionální ordinaci.Děkujeme.